Öneri G2 powerbank önerisi istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
asus iyidir kullanıyorum memnunum. Xiamoide alacam.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende URBAN REVOLT var.. 8400 MAH..
Çok memnunum kullanıyorum..
lumia 920 yi 4 kez şarj ediyor, notebook u da şarj ettiği söyleniyor(Kitabında)
Biraz pahalı aldım. Ancak internette makul fiyatıyla bulmak mümkündür.

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ama arkadaşların asus tam fp ürünüymüş beğendim alabilirim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
45 TL ve yarın Aliexpress'te büyük indirimde 2$. Xiaomi'ye nasıl kötü diyorsun anlayamıyorum hızlı şarj etmesi hiç güzel bir özellik değildir. Mesala benim şarj aleti 0,5 A iken Powerbank 2A veriyor ve ben çekinerek kullanıyorum.
1 Amperden Aşaya Çıkış Veren Yok Ayrıca Alixepressden Alma Yan Sanayisi Çok O Ürünün Elinde Patlar Oradan Bir Kere Hafıza Kartı Aldım Bin Pişman OLdum
Eğer 920 yi 4 Kez Şarj Ediyorsa Gayet İyi Hatta Mükemmel Zira 10 Amperler Bile OKadar Şarj Etmiyor

Karavelaa

Üye
1 Amperden Aşaya Çıkış Veren Yok Ayrıca Alixepressden Alma Yan Sanayisi Çok O Ürünün Elinde Patlar Oradan Bir Kere Hafıza Kartı Aldım Bin Pişman OLdum

Eğer 920 yi 4 Kez Şarj Ediyorsa Gayet İyi Hatta Mükemmel Zira 10 Amperler Bile OKadar Şarj Etmiyor
O satıcıdan satıcıya değişiyor. Mesala ben Türkiyeden bir şey almam ne alırsam alayayım Çinden :ehe. Hemde bozuk üründe satıcı ile iletişime geçersen yeni ürün veya para iadesi yapıyorlar.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

Bu şarj konusu bildiğiniz gibi hem cihazın kalitesine, hem de amper değerine bağlı.
4 kez şarj etmeyi bizzat denedim ve şimdilik memnunum.
Tek sorunum cihazı o zaman fazla araştırmadan bimeks ten hemen almam.. bu da bana biraz pahalıya mal olmuştu : = ) )

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
En az bi kez tam doldurabilsin diyorsan 4000 mAh ve üzeri kapasite
Ve hızlı bi şarj istiyorsan da 2Amper ve üzeri rakamlara bakacaksın tavsiyem sony ama asusun da iyi olduğunu duymuştum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
taşıma sıkıntın yoksa yani çanta felan varsa sürekli yanında kesinlikle xiaomi al ya da zenpower olabilir ama taşıma sıkıntın varsa sony öneririm

Karavelaa

Üye
taşıma sıkıntın yoksa yani çanta felan varsa sürekli yanında kesinlikle xiaomi al ya da zenpower olabilir ama taşıma sıkıntın varsa sony öneririm
Xiaomi asustan çok büyük genişlik olarak.

Luck Star

Luck Star

Üye
Xiaomi 10400mAh.

ogrenci1905

ogrenci1905

Üye
Winixco da iyi bir marka, hem tüm cihazlara uyumlu hemde kapasite ölcümleri tam yani gerçek kapasite.
n11, sahibinden.com gibi sitelerde var. Winixco Powerbank diye aratırsanız kolaylıkla bulursunuz
5400 mAh, 6600 mAh, 10800 mAh, 13200 mAh size uygunu hangisiyse inceleyin.
ben 6600 olanı kullanıyorum çok ta memnunum.

Üst Alt