Karşılaştırma g2 nin kamerasımı elitenin kamerası mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

hosafcı

hosafcı

Üye
    Konu Sahibi
g2 nin kamerasımı elitenin kamerası mı ?
arkadaslar biliyorum bu iki telefon çok karsılastırıldı ama benim sorum kangisinin kamerası fotoğraf çekimi video çekimi daha iyi ? biliyorum g2 nin eliteden daha iyi bir telefon olduğunu söylüyor millet ama ben kamerasını soruyorum lütfen bilenler cevaplasın (bide ayrıyetten g2 de 2 gb elitede 3gb ram var acaba bunun bi + sı olurmu ?) - teşekkürler

messevim

messevim

Üye
İki telefonu kıyaslama imkanım olmadi. G2 'nin kamerası gündüz çekimde muazzam ama gece çekimlerinde ( bana göre ) yetersiz.

Günümüz teknolojileri sürekli ilerliyor. bundan 2 yıl sonra artık telefonlara 2 Gb ram da yetmeyecek diyedüşünüyorum. 3Gb ram bir + olabilir elite için.

Lakin g2 kullanıcısı olarak söylüyorum parasını gercekten sonuna kadar hakediyor.

• Beğen
Tepkiler: ARİF MARAŞ
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
artısı olur ama hissetmezsin 2gb ramı bitiremzsin ama benim gibi bir oyun manyağı isen aynı anda most wanted asphalt 8 modern conbot gta san andreası çalıştırırsan o zaman 3 gb nin artısı olur öyle bişey yapmazsın herhal g2 nin yazılımı daha iyi tabi , kamera olarak g2 titretsen bile net kusursuz çekiye elitenin mp daha iyi ama gm discoveryde milletin bazı kişilerin garanti sorunu oldu lg g2 de böyle sorun olmaz

fk555897

fk555897

Üye
Kamera kalitesini bilmiyorum ama G2'nin daha kaliteli çekim yapacağını tahmin ediyorum. RAM konusunda 2 GB RAM yeterli. Biraz daha bekleyip G3 almanı tavsiye ederim. Doğrusu General Mobile gibi bir markanın ne yaparsa yapsın o fiyatta bir telefonu hak etmediğini düşünüyorum.

• Beğen
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
aslında türkiye müdürü 999 satmayı düşünmüşler türkiyede telefonlara zam gelince 1200den girecek dediler 1300 den girdi lg g3 9-10 ay sonra 1500 olur g4 çıkınca şuanki g2 fiyatına düşer

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardesim de elite var , bende G2 var...
G2 daha iyi ...:)

Ön kamera da da açık ara elite iyi ...

• Beğen
Tepkiler: hosafcı
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
3g hızı 8mp kaldırmaz zaten

enterneoll

enterneoll

Üye
kesinlikle g2 discovery elite'i test ettim o kamerada sadece 16 mp yazıyor bir olayı yok her türlü g2 daha iyi

Son düzenleme:
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
16 mp elite sözde .:)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Arka kamera G2.Ön kamera Elite :)

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
lg g2 al ve devam et önemli olan kamera değil lensidir önemlidir ramde ise önemli olan yazılımdır ister 5 gb olsun toucwiz gibi arayüz olursa donar kasar .

hosafcı

hosafcı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar alayiniza teşekkürler peki video çekiminde hangisi iyi .. Ben kameraya önem veriyorun

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ram android için çok önemli fakat elite tasarım gerçekten çok kötü kamera olarak elite daha önde.Youtube dan videolar varsa izle derim.

MaxipmaN

Üye
generale o parayı hayatta bayilmam

mürteza16

mürteza16

Üye
G2 hertürlü daha iyi.

• Beğen

Üst Alt