Telefon Tavsiyesi G2 mi note 2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
G2 mi note 2 mi
Evet arkadaşlar soru basit ikisi arasından hangisi tatilde alicam buyuk ihtimalle ama g2 daha agır basıyo fakat note 2 de yabana atılacak gibi degil s pen var en önemlisi sizce hangisi suan s2 kullaniyorum ve genel olarak memnunum fakat pil ve ekran yetmiyor

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
G2

Anil-D

Anil-D

Üye
pil al derim ama samsung alma

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim pil aliyim biraz daha kullaniyim diye dusundum ama söyle bi sıkıntı var sarja takıyorum telefonu sarj oluyor göstergesi hemen cıkmıyor 15 sn sonra felan cıkıyor sarjdan cıkarıncada sarj ouyor gösteriyo ve sarj hemen bitiyo 10 dkda 3 yada 4 dusuyo sizce sorun bataryadamı

Anil-D

Anil-D

Üye
hic wipe cektinmi romu bastan kurfunmu

MaxipmaN

Üye
şarj oluyo gösterimini bilmem de batarya ölmüş bence

Anil-D

Anil-D

Üye
ben s4 e kalem aldim adına ozel 20 tlye

MaxipmaN

Üye
bu kalemin avantajını hala bilmiyorum çok gereksiz geliyo

• Beğen
Tepkiler: avast ve The Shadow
Anil-D

Anil-D

Üye
aynen :D

MaxipmaN

Üye
şekil çizip ekran görüntüsü alıyo bak o güzel :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim wipelar frlan hepsi yapildi siyah kernel bile denedim rom isinden felan anlıyorum ama banada bataryadan kaynaklanıyo gibi geldi s2 suan icin kamera oyun performansı olarak note 2 yi aratmaz yabi ne yüklediysem actı kasma yapmadı peki ben simdi s2 ye özel 2000 mah orjinal batarya alsam sorun düzelirmi

MaxipmaN

Üye
stock romda durum ne denedin mi?

Anil-D

Anil-D

Üye
Kardesim wipelar frlan hepsi yapildi siyah kernel bile denedim rom isinden felan anlıyorum ama banada bataryadan kaynaklanıyo gibi geldi s2 suan icin kamera oyun performansı olarak note 2 yi aratmaz yabi ne yüklediysem actı kasma yapmadı peki ben simdi s2 ye özel 2000 mah orjinal batarya alsam sorun düzelirmi
ben 4000 mah btrya almistim s4 e fenaydi calindi

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Denemedim fakat bisey degisecegini sanmıyorum

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Peki önerebileceğiniz bir rom varmı s2 ye batarya olarak iyi durumda olan bi deneyelim o romuda

Invoke

Invoke

Üye
Büyük ihtimalle bataryan ölmüştür.

-Telefon alacaksan ikisi arasından ben kesinlikle G2 derim.

• Beğen
Tepkiler: tugsahh32
sacid589

sacid589

Üye
Evet arkadaşlar soru basit ikisi arasından hangisi tatilde alicam buyuk ihtimalle ama g2 daha agır basıyo fakat note 2 de yabana atılacak gibi degil s pen var en önemlisi sizce hangisi suan s2 kullaniyorum ve genel olarak memnunum fakat pil ve ekran yetmiyor
Kardesim note 2 mi g2 mi dersen tabiki note 2 derim fakat biraz daha para koyup s4 alırsan hayatını yaşarsın

sasua42

sasua42

Üye
Kardesim note 2 mi g2 mi dersen tabiki note 2 derim fakat biraz daha para koyup s4 alırsan hayatını yaşarsın
Çok saçma bir yorum olmus şu an lg g2 hem note 2 yi hem s4 u açık ara her konuda eziyorVe s4 şu an dünyada samsung şikayet formu olarak en çok şikayet edilen telefon olmuş

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kesinlikle G2 derim. :)