vegatablo
Üye
ben 4000 mah btrya almistim s4 e fenaydi calindiKardesim wipelar frlan hepsi yapildi siyah kernel bile denedim rom isinden felan anlıyorum ama banada bataryadan kaynaklanıyo gibi geldi s2 suan icin kamera oyun performansı olarak note 2 yi aratmaz yabi ne yüklediysem actı kasma yapmadı peki ben simdi s2 ye özel 2000 mah orjinal batarya alsam sorun düzelirmi
Kardesim note 2 mi g2 mi dersen tabiki note 2 derim fakat biraz daha para koyup s4 alırsan hayatını yaşarsınEvet arkadaşlar soru basit ikisi arasından hangisi tatilde alicam buyuk ihtimalle ama g2 daha agır basıyo fakat note 2 de yabana atılacak gibi degil s pen var en önemlisi sizce hangisi suan s2 kullaniyorum ve genel olarak memnunum fakat pil ve ekran yetmiyor
Ne kalemi aldın?ben s4 e kalem aldim adına ozel 20 tlye
Çok saçma bir yorum olmus şu an lg g2 hem note 2 yi hem s4 u açık ara her konuda eziyorVe s4 şu an dünyada samsung şikayet formu olarak en çok şikayet edilen telefon olmuşKardesim note 2 mi g2 mi dersen tabiki note 2 derim fakat biraz daha para koyup s4 alırsan hayatını yaşarsın