Jelly Beanci
Üye
Ben kimsenin zevkine karışmıyorum ama arkadaş şunu demek istiyor note 2 kalemi dışında önemli bir artısı yok deyip ben 3. Parti bir kalem alırım note 2 den daha iyi olur demesi yanlışYani simdi bu postun amaci nedir ? Adam S4 u kalemli kullanmak istemis ve kalem almis tamam S pen kadar degil ama sonucta kendi zevki degil mi ?
hangi en iyi 3la buda sorumu g2 en iyi ilk 3 içinde buda soruma yaam8 gazzık fiyat ne kadar iyi olursa olsun sıkılırsın g3 dünyanın en iyi led ekranını kullanmış m8in iki katı asla sıkılmassın ekrana bayılıyo insan g3 ten
aynı ben ben gerçi 8saat görmedim de o da 7-8 saat içinde bitirmeye çalışmadım hiç gece %1düşüyor mutlu oluyorum s4miniden vazgeçip aldım,geçen minyi inceledim şaşırdım kaldıms3 kullanıcısydım note 2 ile arasında pek bi fark yok note 2 almasam fln diye düşünyodum aklıma esdi note 2 aldım iyikide almışım. şarjı çok iyi gidiyor abartısız 8 saat ekran kullanımı yapabiliyorum kendi halinde arama msjlasma yaptığım zaman 3 gün 3.5 gün gidiyor telefon normal modda akşamdan sabaha wifi veri bulutut kapalı %1 şarj yiyor
root ve room işine girer telefona note 3 ve s5 özellikleri ekleyebiliyorsun
G3 ün dünyanın ilk led quad hd ekran a sahip olduğunu nereden uydurdunla buda sorumu g2 en iyi ilk 3 içinde buda soruma yaam8 gazzık fiyat ne kadar iyi olursa olsun sıkılırsın g3 dünyanın en iyi led ekranını kullanmış m8in iki katı asla sıkılmassın ekrana bayılıyo insan g3 ten
ben 1 mayıs(2013) s4 den vaz geçip aldım gayet memnunum pil ömrü güzel ama oyunlara benim için bazen yetmiyor gta san andreası geçen perşembe günü son 3 bölümü 3 saat aralıksız oynayıp oyunu hiç hile yapmadan bitirdim ama şarjım %92 %21 kadar düştü pil istatistiklerinde %59 Gta San Andreas vardıaynı ben ben gerçi 8saat görmedim de o da 7-8 saat içinde bitirmeye çalışmadım hiç gece %1düşüyor mutlu oluyorum s4miniden vazgeçip aldım,geçen minyi inceledim şaşırdım kaldımbu ne ya bunu mu alcaktım ben dedim
G3 ün dünyanın ilk led quad hd ekran a sahip olduğunu nereden uydurdun
dünyanın ilk quad hd(2k(2560 x 1440)) ekranı Oppo find 7 (5.5")
ben 1 mayıs(2013) s4 den vaz geçip aldım gayet memnunum pil ömrü güzel ama oyunlara benim için bazen yetmiyor gta san andreası geçen perşembe günü son 3 bölümü 3 saat aralıksız oynayıp oyunu hiç hile yapmadan bitirdim ama şarjım %92 %21 kadar düştü pil istatistiklerinde %59 Gta San Andreas vardı
ben şarj ın oyunlarda çabuk bittiğini göstermek için gönderdimusta oyle bir sey demedimki
Serin havada oyna hocam daha az gidiyor sarj .ve isinma olmuyor.aksam saatlerinde oynuyorum benben şarj ın oyunlarda çabuk bittiğini göstermek için gönderdim
Bence g3'ün ekranı iyi olabilir ama grafik performansı düşük olur, çünkü adreno 330 1440 x 2560 p ekranda iyi bir performans sergilemez. 1440 x 2560 ekranlı telefonlar için sp805 beklemek lazımla buda sorumu g2 en iyi ilk 3 içinde buda soruma yaam8 gazzık fiyat ne kadar iyi olursa olsun sıkılırsın g3 dünyanın en iyi led ekranını kullanmış m8in iki katı asla sıkılmassın ekrana bayılıyo insan g3 ten
Herkes donanıma bakarak yorum yazıyor ama her şey donanımla olmaz yani önemli olan ; donanım ile yazılımın uyumlu çalışması gerekir yani yani örnek veriyorum bi telefonun 2 gb ram i var ama kullanıcıya kalan 200 mb diğer telefonun ise 1gb ram i var ama kullanıcıya 400 mb yer kalıyor bunun gibi durumlar özellikler listesinde yazmaz bunun için telefonu kendiniz rahat bir ortamda arkadaşınız vs bir kişiden alıp bir tur atın ve ona göre yorum ve eleştiri yapın
ve arayüz : herkesin göz zevkine göre değişir ama bana göre touchwiz çok güzel görünmesi yanında biraz fazla yüklü bir arayüz bunu kabul etmek lazım
bence kardeşim görüneşe önem veriyosan note 3 al note 2 arasında pek bi fark yok sadece kamera ve yazılım farkı var lg alınacak bi telefon değil devamlı yeni sürüm çıkartıyorLg g2 dusunuyorum internete 1289 tl ye 32 gb kirmizi var yada siyah cok iyi bir cihaz
Donanım olarak baya fark var note3 ile ve ekranbence kardeşim görüneşe önem veriyosan note 3 al note 2 arasında pek bi fark yok sadece kamera ve yazılım farkı var lg alınacak bi telefon değil devamlı yeni sürüm çıkartıyor
Hissedilecek cok bir fark yok note2 ile note 3 arasında yazılm atılınca (rom) aynı oluyor sadece cok fark edilmeyecek ram ve islemcileri farklı, batarya perfomanslarıda yakın sayılır. Sonuç olarak telefonu bi hevesle alıp 1 hafta sonra bıktığımız icin okadar derin düşünmemek gerekDonanım olarak baya fark var note3 ile ve ekran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?