Çok bos konusuyorsun.G2 ile maksimum 68-70 derece arası ısılar görüyorum cpu z de en agır oyunlarda ve saatlerce oynayarak.Bu da baktıgında günümüz amiralleri için normal bir deger.
Isı gücün göstergesidir bu konuyu fazla uzatmam senle ve kime sorarsan sor G7 kamerasına G2'den iyi demez.Bir telefonun kamerası gece ne kadar iyi cekebilir bunu tartısmak mantıksız bir kere.Gece önüme göktası düsse telefona sarılıp çekmem bile ama özel bi anım olur çıkarır çekerim ve tabiki kötü cekecek sen çok çok iyi çekiyo diyosan zaten yalan ve G2'deki gece çekim sıkıntısı kumlanma ya da kötü çekmek degil sadece fps düsüsü yani fotografları ben begeniyorum telefona göre ama odaklarken ve flash patlarken 4-5 saniye bekletiyo seni geç odaklıyo sorun bu benzer cihazlardan çekis olarak kalite farkı yok fps düsüsü var.Benzer telefonun gece 2 saniyede çektigi aynı fotoyu G2 4-5 saniyede çekiyo anlatabildm mi kalite farkı yok fps ye baglı zaman farkı var. G7 çagrı merkezinde bir dostumda var hergün beraberiz basit çinli çakma arayüzlü sar bombası bir cihaz fazla uzatmak istemiyorum.
Gece dısarda çektigim fotolar aile içi özel fotolar ve son derece yeterliler ama bunları bulabildim telefonda.
Çok daha iyileri var ama özel tabiki saçma bir konu için ekleyemem.Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum arkadasa da faydamız oldu kendi karar verir artık bazı seylere.