Öneri G2 me Z10 + 500 Lira teklif geldi ne yapayım?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
G2 me Z10 + 500 Lira teklif geldi ne yapayım?
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi sizce takası yapayım mı ? BB hakkında hiçbir bilgim yok. Ama bir ara dedikodu çıkmıştı BB ye Apk kurulabilecek diye.. Daha sonra olayları takip edemedim.

Her neyse. görüşlerinizi almak istedim.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
blackberry os ölü bir sistem sayilir,bence farkli bir alternatif olarak,android denemissiniz,bu kezde ios deneyin derim,tabi bu size kalmis ama bb'den misli misli daha iyi ios

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
blackberry os ölü bir sistem sayilir,bence farkli bir alternatif olarak,android denemissiniz,bu kezde ios deneyin derim,tabi bu size kalmis ama bb'den misli misli daha iyi ios
Ölü derken ? Symbian gibi mi ? desteği vs yok mu ? İos denemek isterim lakin marketinin pahalı olması bana itici geliyor.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ücretsiz bir hale geliyor ios,en basitinden j.b. var,aslinda elinizde ki ürün iyi,degistirmeyip elinizde durmasi daha iyidir,ölüden kastim bu zamanda agirlik ios ve android de,bb'nin internet paketi icin bile ona özel gsm firmalari internet paketi yapiyor. Başta burasi sorun,normal bir internet paketi uyum saglamiyor blacberrylerde

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz bir hale geliyor ios,en basitinden j.b. var,aslinda elinizde ki ürün iyi,degistirmeyip elinizde durmasi daha iyidir,ölüden kastim bu zamanda agirlik ios ve android de,bb'nin internet paketi icin bile ona özel gsm firmalari internet paketi yapiyor. Başta burasi sorun,normal bir internet paketi uyum saglamiyor blacberrylerde
Evet elimdeki cihazdan memnunum ama niyetim de daha değişik işletim sistemlerini denemek var. Ios, wp bb gibi.. Ama bunların marketi hep ücretli. Bu dediğiniz j.b. yi de ios a geçersem detaylı bir şekilde araştırırım artık :)

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aslinda ios'ta j.b.'den baska alternatif bile cikti,bence elinizde ki urunu vermeyip yanina ek olarak normal bir seviyede ios yada w.p. derim ama yuksek seviyler icin zaten ya 5s yada 1020

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda ios'ta j.b.'den baska alternatif bile cikti,bence elinizde ki urunu vermeyip yanina ek olarak normal bir seviyede ios yada w.p. derim ama yuksek seviyler icin zaten ya 5s yada 1020
Peki İphone 4 Nasıl ? Hala iş görür mü ? Oyunlarda vs.. ve de Lumia 820 ? Maksat diğer işletim sistemlerinden az da olsa haberdar olmak. En azından Diğer sistemleri android ile kıyaslama imkanım olur. Eğer beğenimi kazanırlarsa da o zaman düşünürüz..

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Eger dedigim gibi elinizde ki urunu vermeyip diger sistemleri deniyecekseniz iphone 4 is gorur de asiri olmamak kaydiyla cunku ios 7 yi aldigindan son'a yaklasti. w.p. de ise 512 olayi var optimizasyon 512'lere gec oluyor ilk olarak 1gb olanlara oncelik saglaniyor

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Eger dedigim gibi elinizde ki urunu vermeyip diger sistemleri deniyecekseniz iphone 4 is gorur de asiri olmamak kaydiyla cunku ios 7 yi aldigindan son'a yaklasti. w.p. de ise 512 olayi var optimizasyon 512'lere gec oluyor ilk olarak 1gb olanlara oncelik saglaniyor

yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar , biz 1 gb uygulamalarını oynayabiliyoruz lumia 520 de bile,ios daki gibi unlock var , istediğimiz oyunu xap olarak bulup yüklüyoruz aynen apk gibi lütfen bilip bilmeden konuşmayalım,soruna gelince kardeşim iphone 4 artık alınmaz çünkü desteği çekti,bence şu an g2 kalsın sende memnunsan ,ama farklılık olsun istiyorsan wp8 seni ARTIK üzmez :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@Mia Alfanso w.p. bölünde 512liklere cikmadi x oyunu diye neden dert yananlar oluyor o zaman onlar hic birsey bilmiyorda,siz olmussunuz professor. Laf olsun,konusma olsun die dert yaniyorlar o zaman. Tahmin ediyorum sizin kullandiginiz urun w.p. o yuzden tarafli yazmanizdanda belli

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
@Mia Alfanso w.p. bölünde 512liklere cikmadi x oyunu diye neden dert yananlar oluyor o zaman onlar hic birsey bilmiyorda,siz olmussunuz professor. Laf olsun,konusma olsun die dert yaniyorlar o zaman. Tahmin ediyorum sizin kullandiginiz urun w.p. o yuzden tarafli yazmanizdanda belli

benim amacım da burda o ! :) bilmeyenler öğrensin diye uğraşıyorum bunun için konu açtım bir suru yorum attım ama hala senin gibi kişiler çıkınca üzülüyorum cidden ha Bi ayrıntıda var madem kimse bilmiyor bu taktiği o zaman konuyu okuyan 14500 kişi kim ?Evet sizi dinliyorum ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@Mia Alfanso senin gibi tutupta önemli konularda alakasiz yorumlar yazmiyorum,çok boş konuşuyorsun gerçekten. Üye yardim isterken sen sataşma derdindesin,üzülünecek bisey varsa kendi haline üzülebilirsin,bir çok önemli konuda konu disina cikmayi basarabildigin icin. Cok fazla gereksiz yorumlarda bulunmazsaniz seviniriz. Eger illa ki önemli konularda gereksiz mesaj yazicagim diye halen cabaliyorsaniz,mesaj sayisi arttirilmayan bolumlerde enerjinizi harcarsiniz ama bu bolumlerin kurallari vardir ve kurallara uymanizda lazimdir.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
@Mia Alfanso senin gibi tutupta önemli konularda alakasiz yorumlar yazmiyorum,çok boş konuşuyorsun gerçekten. Üye yardim isterken sen sataşma derdindesin,üzülünecek bisey varsa kendi haline üzülebilirsin,bir çok önemli konuda konu disina cikmayi basarabildigin icin. Cok fazla gereksiz yorumlarda bulunmazsaniz seviniriz. Eger illa ki önemli konularda gereksiz mesaj yazicagim diye halen cabaliyorsaniz,mesaj sayisi arttirilmayan bolumlerde enerjinizi harcarsiniz ama bu bolumlerin kurallari vardir ve kurallara uymanizda lazimdir.

ben sana unlock meselesini çok az kişinin bildiğini iddia ettin diye sordum ,sen gelip kurallardan bahsediyorsun ,bak benim derdim ne biliyor musunuz ? Madem kurallara göre oynuyorsunuz ,yanlış bilgi vermekte Bi suçtur ben size bunu soyluyorum ama siz cevap veremeyince iyice konuyu sapıtıp başka yönlere götürüyorsunuz ,ben size sataşmadım soruyu soran insana gerçekleri söyledim ama siz beni etiketleyip bir suru laf salatası yaptınız ,2008 den beri şu forumdayım cidden geçen 6 yılda çok değişti her şey çok madem boş laf yapıyorum ve bu bir suç ,buyurun perma ban atın ..

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aslinda android'den w.p.'ye geceginize ios'u da denemenizi tavsiye ederim @messevim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda birbirimizi kırmadan bilgi paylaşımı yapınız,konu sahibi arkadaşımız tartışılsın diye açmamış tavsiye istemiş.
Bilgi üstünlük sağlamak için değil paylaşmak için öğrenilir.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: boran9999, ŞenolTÜRK, mehsevim ve 2 diğerleri
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Şu üç günlük dünyada tartışmaya hiç gerek yok @Mia Alfanso ve @nokia_belle kardeşlerim..

Şimdi lumia 520 alsam sadece wp ye giriş açısından iş görür mü diyorsunuz @Mia Alfanso

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle ve Nextman
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Şu üç günlük dünyada tartışmaya hiç gerek yok @Mia Alfanso ve @nokia_belle kardeşlerim..

Şimdi lumia 520 alsam sadece wp ye giriş açısından iş görür mü diyorsunuz @Mia Alfanso

tabi ki iş görür , ama anca 2 yıl gider ,yani uygulamalar için ayrılan Bi bellek var wpde bu sistemin stabil kalmasını sağlıyor misal 512 ramde 150 mb uygulamalar için ayrılmış yer var , bazı geliştiriciler bu 150 mbi aşar diye veya kısa surede optimize etmek için 1 gb ram sınırı koyuyorlar Bi lumia 520 i lumia 1020 den ayıran temel özellik bu ( bide kamera var tabi :D ) ama şu an lumia 525 diye bir model var 520 ile aynı tek fark 525 de 1 gb ram var şu an teknosada 600 Tl ,yani her derde deva var :D ,sana tavsiyem şu an g2 de kal nisanda 8.1 gelince her şey ortaya çıkacak o zaman karar verirsiniz,çok uzun oldu artık okur musunuz bilmem :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
WP lafı geçmiş 520 alacağına 525 al, daha iyi. Hatta Teknosa'da 520'ye göre daha ucuz.
Ama...
Ben olsam G2'mi değiştirmezdim. Durduk yere 525'de almazdım. Elimizde G2 var, sonuçta.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
WP lafı geçmiş 520 alacağına 525 al, daha iyi. Hatta Teknosa'da 520'ye göre daha ucuz.
Ama...
Ben olsam G2'mi değiştirmezdim. Durduk yere 525'de almazdım. Elimizde G2 var, sonuçta.
Yok bu telefon duracak yani G2 . Sadece wp yi test etmek amacıyla bir cihaz almayı düşünüyordum.

Üst Alt