Ölü derken ? Symbian gibi mi ? desteği vs yok mu ? İos denemek isterim lakin marketinin pahalı olması bana itici geliyor.blackberry os ölü bir sistem sayilir,bence farkli bir alternatif olarak,android denemissiniz,bu kezde ios deneyin derim,tabi bu size kalmis ama bb'den misli misli daha iyi ios
Evet elimdeki cihazdan memnunum ama niyetim de daha değişik işletim sistemlerini denemek var. Ios, wp bb gibi.. Ama bunların marketi hep ücretli. Bu dediğiniz j.b. yi de ios a geçersem detaylı bir şekilde araştırırım artıkÜcretsiz bir hale geliyor ios,en basitinden j.b. var,aslinda elinizde ki ürün iyi,degistirmeyip elinizde durmasi daha iyidir,ölüden kastim bu zamanda agirlik ios ve android de,bb'nin internet paketi icin bile ona özel gsm firmalari internet paketi yapiyor. Başta burasi sorun,normal bir internet paketi uyum saglamiyor blacberrylerde

Peki İphone 4 Nasıl ? Hala iş görür mü ? Oyunlarda vs.. ve de Lumia 820 ? Maksat diğer işletim sistemlerinden az da olsa haberdar olmak. En azından Diğer sistemleri android ile kıyaslama imkanım olur. Eğer beğenimi kazanırlarsa da o zaman düşünürüz..Aslinda ios'ta j.b.'den baska alternatif bile cikti,bence elinizde ki urunu vermeyip yanina ek olarak normal bir seviyede ios yada w.p. derim ama yuksek seviyler icin zaten ya 5s yada 1020
Eger dedigim gibi elinizde ki urunu vermeyip diger sistemleri deniyecekseniz iphone 4 is gorur de asiri olmamak kaydiyla cunku ios 7 yi aldigindan son'a yaklasti. w.p. de ise 512 olayi var optimizasyon 512'lere gec oluyor ilk olarak 1gb olanlara oncelik saglaniyor

@Mia Alfanso w.p. bölünde 512liklere cikmadi x oyunu diye neden dert yananlar oluyor o zaman onlar hic birsey bilmiyorda,siz olmussunuz professor. Laf olsun,konusma olsun die dert yaniyorlar o zaman. Tahmin ediyorum sizin kullandiginiz urun w.p. o yuzden tarafli yazmanizdanda belli
bilmeyenler öğrensin diye uğraşıyorum bunun için konu açtım bir suru yorum attım ama hala senin gibi kişiler çıkınca üzülüyorum cidden ha Bi ayrıntıda var madem kimse bilmiyor bu taktiği o zaman konuyu okuyan 14500 kişi kim ?Evet sizi dinliyorum ?@Mia Alfanso senin gibi tutupta önemli konularda alakasiz yorumlar yazmiyorum,çok boş konuşuyorsun gerçekten. Üye yardim isterken sen sataşma derdindesin,üzülünecek bisey varsa kendi haline üzülebilirsin,bir çok önemli konuda konu disina cikmayi basarabildigin icin. Cok fazla gereksiz yorumlarda bulunmazsaniz seviniriz. Eger illa ki önemli konularda gereksiz mesaj yazicagim diye halen cabaliyorsaniz,mesaj sayisi arttirilmayan bolumlerde enerjinizi harcarsiniz ama bu bolumlerin kurallari vardir ve kurallara uymanizda lazimdir.
Şu üç günlük dünyada tartışmaya hiç gerek yok @Mia Alfanso ve @nokia_belle kardeşlerim..
Şimdi lumia 520 alsam sadece wp ye giriş açısından iş görür mü diyorsunuz @Mia Alfanso
) ama şu an lumia 525 diye bir model var 520 ile aynı tek fark 525 de 1 gb ram var şu an teknosada 600 Tl ,yani her derde deva var
,sana tavsiyem şu an g2 de kal nisanda 8.1 gelince her şey ortaya çıkacak o zaman karar verirsiniz,çok uzun oldu artık okur musunuz bilmem 
Yok bu telefon duracak yani G2 . Sadece wp yi test etmek amacıyla bir cihaz almayı düşünüyordum.WP lafı geçmiş 520 alacağına 525 al, daha iyi. Hatta Teknosa'da 520'ye göre daha ucuz.
Ama...
Ben olsam G2'mi değiştirmezdim. Durduk yere 525'de almazdım. Elimizde G2 var, sonuçta.
Yok bu telefon duracak yani G2 . Sadece wp yi test etmek amacıyla bir cihaz almayı düşünüyordum.