messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
/Yahu afedersiniz 10 gun gitse bana ne bataryanizdan ?! Oyle bir yorum atiyorsunuz ki goren cikarim oldugunu sanir. Note 2 ornegini vermemdeki amacsa batarya tuketiminde bildigim en iyi cihaz olmasidir.
daha çok açık kalacak..Ben note 2 kullanicisi olarak ağzım açık yorumlari okuyorum o derece
Hâlâ Note 2/
evet bende onu anlatmaya çalışıyorum sanane bataryadan ? ama sen banane deyip geçiştirmiyorsun. stand by diye birşey tutturmuş gelip burada yorum yapıp yapıp duruyorsun en son da iş çıkmaza gelince de banane diyorsun hay Allahımevet G2 çıkana kadar Note2 iydi,
daha çok açık kalacak..
Dökümanlar ortadaHâlâ Note 2
Günde 1 saat kullanımla olan birsey ben 5-6 saat kullanarak tabii bizim telefonlarda her zaman islemciler 1600 de çalışıyor bu yüzden yüksek performans gerektiren birsey kullanmaya gerek yok, 19-20 saati bulabiliyorum. Günde 1 saat kullansam %2 sarjim gider boylelikle 1 ay bende kullanirim telefonu tabi g2 full kullanimda 2 hafta gidiyor o ayri alkışDökümanlar ortada
Günde bir saat kullanım mıGünde 1 saat kullanımla olan birsey ben 5-6 saat kullanarak tabii bizim telefonlarda her zaman islemciler 1600 de çalışıyor bu yüzden yüksek performans gerektiren birsey kullanmaya gerek yok, 19-20 saati bulabiliyorum. Günde 1 saat kullansam %2 sarjim gider boylelikle 1 ay bende kullanirim telefonu tabi g2 fu ll kullanimda 2 hafta gidiyor o ayri alkış
Anladım kardeşim o zaman en iyi g2 beyler tartismayin g2 note 2 yi ezer gecer.Günde bir saat kullanım mıEn az oyunu ben bir saat oynuyorum. İnterneti müziği vs saymadım ...
Biraz geç anladın ama olsunAnladım kardeşim o zaman en iyi g2 beyler tartismayin g2 note 2 yi ezer gecer.
bi bitmediniz/
evet bende onu anlatmaya çalışıyorum sanane bataryadan ? ama sen banane deyip geçiştirmiyorsun. stand by diye birşey tutturmuş gelip burada yorum yapıp yapıp duruyorsun en son da iş çıkmaza gelince de banane diyorsun hay Allahımevet G2 çıkana kadar Note2 iydi,
daha çok açık kalacak..
Sizin gibibi bitmediniz
Aynı şeyi bende kendi şahsım adıma düşünüyorumBiz objektifler , subjektiflere karsi her zaman burdayiz
O zaman öyle anlayacağınız şekilde açıklayarak anlatayım, wifi+mobil veri sürekli açık, gün içinde mesai saatlerinde sürekli telefon elimde işle ilgili sürekli arama yapıyorum, günde en az 2-3 saat aktif görüşmem var. sosyal ağlar ve mesajlaşma uygulamaları (facebok+viber+wats uo vs) sürekli senkronize halde ve bağlı, mail kutusu her 15 dk'da senkronize açık oda sürekli bağlı, gündüz genelde bluetooh açık ve kablosuz kulaklığa bağlı. Teldeki led ışıklar 24 saat açık, çoğu şarj %50 ye düşene kadar GPS açık. Oyun az oynarım ama sürekli bağlı bi kaç oyunum da var (örn: kelimelik). Buna rağmen çok sık internete girerim.
Bütün bunlara rağmen Telefonun şarjı 48 saatten kısa sürede bitince erken bitti diyorum. Umarım yeterince anlaşılır olmuştur. Tek kişiye değil sözüm; bilmeden yorum yapmaktansa nasıl olduğunun sorulması daha mantıklı. Bence !! .. İyi günler..
Abanarak kullanmak test etmekse ben note 2 de sabah 100ken aldim gun icinde abanarak kullandim 7 saat 14 dk ekran suresi verdi..gece 11.30da sarj % 3tü..Bu konudan zaten yok muydu?Telefonu kullanmıyorsunuz arada bir açıp bakıyorsunuz, 29saatte %20 şarj gidiyor. Gayet normal bir durum. Kullanmayınca ben de gördüm 5günü. Bilmeyen vatandaş yanlış anlar, insanlar yanılır, yanıltmayın. Arkadaşımda var G2 gayet iyi batarya performansı, 1 günü rahat çıkarıyor. Dizi izliyor, oyun oynuyor üstelik. Yoğun kullanmadığında 2günde 1 şarja taktığını söylüyordu. Tamam güzel. Diyeceğim o ki konu saçma. Bunu anlatmıyor ki konu, neredeyse(bakın neredeyse diyorum hiç demiyorum) cihazı kullanmamışsınız. O öyle beklemiş sonra ss... Telefona tabiri caizse abanın sonra 1 günü tamamlayın sonra ss atın. Bu çok hoş olur, faydalı olur.
İyi günler.Ayrıca Note 2 720p ekranıyla 3100mAh bataryaya sahip olan bir cihaz. Bunun yanısıra amoled'in, ıps lcd'ye göre daha az enerji harcadığını da biliyoruz. Onun dışında ekran kapalıyken, bekleme modunda da daha başarılı olduğunu iddia edebilirim. Yani kimse Note 2, G2den üstün demiyor(bir kere daha eski bir cihaz ve sınıfı farklı diyebiliriz, farklı açılardan tercihe göre bu değişir) ama batarya konusu çok açık.
Ciddi sanmış lanBiraz geç anladın ama olsun
Ciddi sanmış lan
Tabii ne demezsin hemde ne ciddiCiddi sanmış lan
Vay be ciddi değilmiş !Tabii ne demezsin hemde ne ciddi
Günaydın ismet abi nasılsınVay be ciddi değilmiş !
Tam performans etkileriVay be ciddi değilmiş !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?