Telefon Tavsiyesi G2 Almayı Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Invoke

Invoke

Üye
İkisi de çok iyi cihazlar sen eyvahlara bakma =P

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Narutodth
Never Back Down

Never Back Down

Üye
telefon çok kaba
ekranı g2 kadar iyi değil
su geçirmeyi hergün kullanmıcak nasılsa
g2 nin fiyatı daha uygun

cem720

cem720

Üye
    Konu Sahibi
Normalde G2'i daha çok beğenmiştim zaten bataryası yüzünden ama 10 gb hafıza bana yetmez Z1'i seçmemin sebebi hafızasının genişletilebilir olması

Narutodth

Narutodth

Üye
telefon çok kaba
ekranı g2 kadar iyi değil
su geçirmeyi hergün kullanmıcak nasılsa
g2 nin fiyatı daha uygun
Kabalik kisiden kisiye gore degisir ekrani 440 kusur ppi kamerasi daha iyi su gecirme ozelligi sen hergun kullan diye yok basina bi is gelmesin diye var. dayaniklikiktada z1 in ustune yok

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Normalde G2'i daha çok beğenmiştim zaten bataryası yüzünden ama 10 gb hafıza bana yetmez Z1'i seçmemin sebebi hafızasının genişletilebilir olması
anladım z1e 2200 tl vercen
g2 ye 32gbsine 1800 tl vercen
32gb yetmezmi ayrıca otg desteğide var çok ufak şirin flash belleğim var 64 gb ince otg kablom ile cüzdanıma rahat sığıyor

Invoke

Invoke

Üye
Çok tartışıldı çok yazıldı, eskiden de bir sürü konu var... Onlara da bakabilirsin @cem720

+G2 Malzeme daha dandik
+G2 çok narin
+G2 Ekran cafcaflı güzel...
+G2 heran kırılabilir, Z1 daş gibi. Abartmıyorum cidden taş gibi, pek de hoş durmuyor açıkcası =P
+G2de hafıza kartı yok Z1e +64gb takarsın.
+Kamerası yeterli ama Z1 daha iyi, güncellemelerle daha da iyi oluyor =P
+G2'nin ses çıkışı çok da iyi değil, Z1'inki de idare eder seviye de o da çok iyi değil.
+Sonynin arayüzü daha sade daha stabil, eminim, son kararım =P
+Z1'in kamerası daha iyi iş çıkarır ama G2de gayet yeterli =P
+Xda'de Z1 forumunun daha canlı olacağını iddia edebilirim, yakında görürüz =P

Aklıma şimdilik bunlar geldi.

@Never Back Down

32 yetmiyor demek ki, ayrıca otg ile sd bir değil, otg desteği yine z1de de var. Her türlü o bir eksi telefonda.
Tasarım kişiye göre değişir, g2 tasarımı bence de çok hoş ancak dediğim gibi benim telefon o kadar çok düştü ki eğer bu düşmeler g2de olsaydı şimdiye -700üm gitmişti :D

@Narutodth

Sağlamlık, dayanıklılık katılıyorum da su geçirmeme hiç bir işe yaramaz. Gereksiz bir özellik.

Hep şişirirler ama beklenilenin altında bir cihaz gelir, bu kadar kapılmayın ben bekleyemem o kadar ay. =P Ayrıca son dönemde çıkan üst sınıf cihazlar uzun süre gidecek cinsten, snap800 acayip bir performans sunuyor...

mu_te3

Üye
G2''nin hafızasına yetersiz hafıza kartı desteği yok diyenler için 10 liraya internetten bulunabilen otg kart okuyucu gayet kullanışlı bir çözüm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Invoke

Invoke

Üye
G2''nin hafızasına yetersiz hafıza kartı desteği yok diyenler için 10 liraya internetten bulunabilen otg kart okuyucu gayet kullanışlı bir çözüm

Sence bunu bilmiyor muyuz?

Narutodth

Narutodth

Üye
Çok tartışıldı çok yazıldı, eskiden de bir sürü konu var... Onlara da bakabilirsin @cem720

+G2 Malzeme daha dandik
+G2 çok narin
+G2 Ekran cafcaflı güzel...
+G2 heran kırılabilir, Z1 daş gibi. Abartmıyorum cidden taş gibi, pek de hoş durmuyor açıkcası =P
+G2de hafıza kartı yok Z1e +64gb takarsın.
+Kamerası yeterli ama Z1 daha iyi, güncellemelerle daha da iyi oluyor =P
+G2'nin ses çıkışı çok da iyi değil, Z1'inki de idare eder seviye de o da çok iyi değil.
+Sonynin arayüzü daha sade daha stabil, eminim, son kararım =P
+Z1'in kamerası daha iyi iş çıkarır ama G2de gayet yeterli =P
+Xda'de Z1 forumunun daha canlı olacağını iddia edebilirim, yakında görürüz =P

Aklıma şimdilik bunlar geldi.

@Never Back Down

32 yetmiyor demek ki, ayrıca otg ile sd bir değil, otg desteği yine z1de de var. Her türlü o bir eksi telefonda.
Tasarım kişiye göre değişir, g2 tasarımı bence de çok hoş ancak dediğim gibi benim telefon o kadar çok düştü ki eğer bu düşmeler g2de olsaydı şimdiye -700üm gitmişti :D

@Narutodth

Sağlamlık, dayanıklılık katılıyorum da su geçirmeme hiç bir işe yaramaz. Gereksiz bir özellik.

Hep şişirirler ama beklenilenin altında bir cihaz gelir, bu kadar kapılmayın ben bekleyemem o kadar ay. =P Ayrıca son dönemde çıkan üst sınıf cihazlar uzun süre gidecek cinsten, snap800 acayip bir performans sunuyor...

Telefonun dereye dussun de gor :D

Invoke

Invoke

Üye
Telefonun dereye dussun de gor :D

Doğru diyorsun aslında köye giderken sıkıntı olmuştu kamerası da sağlam, orada güzel olabilir. :D Ama 5 yılda 1 gidiyorum belki... Genel olarak gereksiz :D

Never Back Down

Never Back Down

Üye
sgp kılıf sipariş ettim telefonum artık daha sağlam

istisna97

istisna97

Üye
Gereksiz değil yağmur yağıyor çıkar kullan yada yanlışlıkla masada su döküldü g2 gitti z1 duruyor ekran kalitesi olarak z var 3 kere falan düşürdüm ve bir şey olmadı biri arka kapak olan kısım düşdü diğerleri ekran tarafına düştü

Never Back Down

Never Back Down

Üye
5.7"lik cihaza 5"lik ekran koyulduktan sonra da su geçirmez diye onu almak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum... :D

Hayırlı olsun, sen yine de fazla güvenme o kılıfa.
güveniyorum diyip atıcak halim yok
ama çok sağlam bi kılıf kendini ispatlamış bi kılıf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt