geçmiş olsunXperia Z1 almaya karar verdim arkadaşlar sağolun
Eyvah diyosunuz gecmis olsun diyosunuz fakat sebep yazmiyosunuz hocam sebep yazip bilgilendirseniz arkadas rahatliycak.geçmiş olsun
Belli olmaz. Ortada daha net bir şey yok.Galaxy S5i bekle. Bomba geliyor S5le
Nexus 5 var neden 4 alsın =PKardes guzel telefon ama nexus 4'ü de düşünebilirsin.
Eyvah diyosunuz gecmis olsun diyosunuz fakat sebep yazmiyosunuz hocam sebep yazip bilgilendirseniz arkadas rahatliycak.
Banada oyle geldiBelli olmaz. Ortada daha net bir şey yok.
Nexus 5 var neden 4 alsın =P
Boş laf da ondan =P
Kabalik kisiden kisiye gore degisir ekrani 440 kusur ppi kamerasi daha iyi su gecirme ozelligi sen hergun kullan diye yok basina bi is gelmesin diye var. dayaniklikiktada z1 in ustune yoktelefon çok kaba
ekranı g2 kadar iyi değil
su geçirmeyi hergün kullanmıcak nasılsa
g2 nin fiyatı daha uygun
anladım z1e 2200 tl vercenNormalde G2'i daha çok beğenmiştim zaten bataryası yüzünden ama 10 gb hafıza bana yetmez Z1'i seçmemin sebebi hafızasının genişletilebilir olması
evetGalaxy S5i bekle. Bomba geliyor S5le

G2''nin hafızasına yetersiz hafıza kartı desteği yok diyenler için 10 liraya internetten bulunabilen otg kart okuyucu gayet kullanışlı bir çözüm
Çok tartışıldı çok yazıldı, eskiden de bir sürü konu var... Onlara da bakabilirsin @cem720
+G2 Malzeme daha dandik
+G2 çok narin
+G2 Ekran cafcaflı güzel...
+G2 heran kırılabilir, Z1 daş gibi. Abartmıyorum cidden taş gibi, pek de hoş durmuyor açıkcası =P
+G2de hafıza kartı yok Z1e +64gb takarsın.
+Kamerası yeterli ama Z1 daha iyi, güncellemelerle daha da iyi oluyor =P
+G2'nin ses çıkışı çok da iyi değil, Z1'inki de idare eder seviye de o da çok iyi değil.
+Sonynin arayüzü daha sade daha stabil, eminim, son kararım =P
+Z1'in kamerası daha iyi iş çıkarır ama G2de gayet yeterli =P
+Xda'de Z1 forumunun daha canlı olacağını iddia edebilirim, yakında görürüz =P
Aklıma şimdilik bunlar geldi.
@Never Back Down
32 yetmiyor demek ki, ayrıca otg ile sd bir değil, otg desteği yine z1de de var. Her türlü o bir eksi telefonda.
Tasarım kişiye göre değişir, g2 tasarımı bence de çok hoş ancak dediğim gibi benim telefon o kadar çok düştü ki eğer bu düşmeler g2de olsaydı şimdiye -700üm gitmişti
@Narutodth
Sağlamlık, dayanıklılık katılıyorum da su geçirmeme hiç bir işe yaramaz. Gereksiz bir özellik.
Hep şişirirler ama beklenilenin altında bir cihaz gelir, bu kadar kapılmayın ben bekleyemem o kadar ay. =P Ayrıca son dönemde çıkan üst sınıf cihazlar uzun süre gidecek cinsten, snap800 acayip bir performans sunuyor...

Telefonun dereye dussun de gor![]()
Ama 5 yılda 1 gidiyorum belki... Genel olarak gereksiz 
Tedbir hayat kurtarirDoğru diyorsun aslında köye giderken sıkıntı olmuştu kamerası da sağlam, orada güzel olabilir.Ama 5 yılda 1 gidiyorum belki... Genel olarak gereksiz
![]()

Tedbir hayat kurtarir![]()
sgp kılıf sipariş ettim telefonum artık daha sağlam
güveniyorum diyip atıcak halim yok5.7"lik cihaza 5"lik ekran koyulduktan sonra da su geçirmez diye onu almak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum...
Hayırlı olsun, sen yine de fazla güvenme o kılıfa.