G.sarayın çekleri De Karşılıksız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3N1Z

D3N1Z

Üye
way be buda mı olacakdı galatasay ınsallah batarda zengın bır ıs adamı sahıp cıkar yoksa kurtulacagı yok

CooL'n'Quiet

Üye
<div class='quotetop'>(maawii &#064; Dec 28 2005, 11&#58;06 PM) [post=239840]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ardadoganer &#064; Dec 28 2005, 11&#58;03 PM) [post=239836]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
puuuaaaahhhaaaaahhh
[/b][/quote]
komik olan ne sen her zor durumda gördüğüne kahkaha mı atarsın....
[/b][/quote]

eğer karsımdaki GS ise evet : D

yitik savaşçı

Üye
Star Haber&#39;de şimdi dinledim: Yönetim futbolculara çekleri dağıtırken, param ödendi makbuzu da imzalatmış. Böylelikle futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı fesh etme hakları da ortadan kalkmış. Fifa&#39;ya da başvuramayacaklarmış. Gülelim mi, ağlayalım mı?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Harbiden de olay, olay oldu

abuvice

abuvice

Üye
Ne olacak bu galatasarayın hali

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Dec 29 2005, 08&#58;05 PM) [post=240580]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Star Haber&#39;de şimdi dinledim: Yönetim futbolculara çekleri dağıtırken, param ödendi makbuzu da imzalatmış. Böylelikle futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı fesh etme hakları da ortadan kalkmış. Fifa&#39;ya da başvuramayacaklarmış. Gülelim mi, ağlayalım mı?
[/b][/quote]

Bunu yapmak eğer gerçekse şerefsizlik demektir.&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kesinlikle , eğer öyleyse herşey planlı olarak çevriliyor.&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...