G.saray yeni planlar peşinde!.....gözleri yattara'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
G.saray yeni planlar peşinde!.....gözleri yattara'da

G.Saray, Shabani Nonda’yı Trabzonspor’a önerip Yattara’yı isteyecek.

Kewell ve Lincoln’ün sakatlığında sıkışan yönetim, Trabzon’da gözden çıkarılan Gineli’yi listeye aldı. Forvet adayı ise Troisi.

Transferin bitmesine sayılı gün kala G.Saray yeni planlar peşinde... Hem Kewell hem de Lincoln’ün sakatlığında tüm yükün Arda’ya bindiğini düşünen G.Saray yönetimi, Trabzon’da bu sezon bekleneni veremeyen Yattara’yı listesine aldı. Sağ kanatta Arda oynadığı zaman Kewell’ın da isteneni verememesi bu bölgeye takviyeyi gündeme getirdi. Yattara’nın hem çok yetenekli olması hem de Avrupa Kupaları’nda oynayabilecek pozisyonda bulunması G.Saray’ı bu transferde yüreklendiriyor.

Maddi açıdan iyi durumda olmayan G.Saray bu transferde Nonda kozunu oynayacak. Trabzon’un gol sorunu çekmesi, G.Saray’da bu problemi çözecek bir oyuncunun olması Nonda-Yattara takasının gerçekleşme ihtimalini de arttırıyor. G.Saray’ın Nonda ile birlikte bir miktar parayı da Trabzon’a vermeyi gözden çıkardı. Sarı-kırmızılılar bugün Sadri Şener’in kapısını çalacaklar. Trabzon’un Alanzinho’nun transferinden sonra Yattara’yı gözden çıkardığı biliniyor... Bunun sebebi ise Katar’a transferi son anda yatan Gineli’nin bir türlü istenilen performansı sergileyememesi...

G.BİRLİĞİ’NDEN TROISI

Yöneticiler Nonda’nın gidişi ile forvette boşalacak yere ise G.Birliği’nin Avustralyalı oyuncusu James Troisi’yi getirmeyi düşünüyor. G.Saray’ın yıldızı Kewell’ın ısrarla yöneticilere tavsiye ettiği ve oynadığı son Kayseri maçında hat-trick yaparak parlayan Troisi, 20 yaşında... Avustralya Milli Takımı formasını da giyen Troisi şimdi olmasa bile sezon sonunda bitirilecek. Hem hızı hem de tekniğiyle dikkat çeken Troisi, Kewell’in ülkesinde en çok beğendiği futbolculardan biri olarak göze çarpıyor

Dwyane_Wade

Üye
G.Saray, Shabani Nonda’yı Trabzonspor’a önerip Yattara’yı isteyecek.

:kop:Shabani nondayla İbrahima yattara kıyaslanmaz bile...Nonda karşılığında yattara'yı vereceklerini hiç sanmıyorum...:kop:

degerli43

degerli43

Üye
Yattara yı ne yapacaklar anlamıyorum

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aslında bana da bu takas cok komik geldi çünkü yattara gercekten cok kaliteli bir futbolcu ve nonda son aylardır kayıpları oynuyor
Yattarayıda almak bence gereksiz o kadar adam varken.....:)

arslansem

arslansem

Üye
Yalan haber gibi duruyor... :)Transfere ihtiyacımız yok :oke:

Dwyane_Wade

Üye
Yalan haber gibi duruyor... :)Transfere ihtiyacımız yok :oke:

Madem transfer'e ihtiyacınız yok...Ara transfer dönemi başında niye mehmet yıldız'a talip oldunuz...Belki de başkan ve yönetim senin gibi düşünmüyordur...:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Madem transfer'e ihtiyacınız yok...Ara transfer dönemi başında niye mehmet yıldız'a talip oldunuz...Belki de başkan ve yönetim senin gibi düşünmüyordur...:)

Dwyane_Wade bence Stand-up çı olmalıydın.Sanki transferleri Arslansem yapıyor bibi yazmışsın ama cevap diyosan Nonda kayıpları oynuyor Ümit Karan eskisi gibi değil forvete takviye lazım sonuçta Galatasaray sadece bazı klupler gibi (For Example:Fenerbahce)sadece türkiye ligi ve kupasında yoluna devam etmiyor Avrupadada Türkiye için başarılar pesinde kosuyor eeee buda tek formda forvetle epey bi zor olur ama Yattara nın oynadığı mevki için alternetif çok hem de çok fazla :)

Dwyane_Wade

Üye
Dwyane_Wade bence Stand-up çı olmalıydın.Sanki transferleri Arslansem yapıyor bibi yazmışsın ama cevap diyosan Nonda kayıpları oynuyor Ümit Karan eskisi gibi değil forvete takviye lazım sonuçta Galatasaray sadece bazı klupler gibi (For Example:Fenerbahce)sadece türkiye ligi ve kupasında yoluna devam etmiyor Avrupadada Türkiye için başarılar pesinde kosuyor eeee buda tek formda forvetle epey bi zor olur ama Yattara nın oynadığı mevki için alternetif çok hem de çok fazla :)

Ben ve stand-up ha...:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...