Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
G.Saray 06/07 Formaları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21
Üye
Konu Sahibi
G.Saray 06/07 Formaları
şahsen beğendim ben...ayrica adidasin G.Saraya ugur getirdigine inanirim hep (UEFA,Super Kupa,4 sene ustuste)
cllgr
Üye
güzel olmuş bende begendim.dünya kupasındada bu tip forma giyiyorlardı.bugünki arjantin-almanya maçında oldugu gibi.şekli güzel hayırlı ,ugurlu olsun.avrupa maçlarında bilhassa ugur getirir umarım.
..::Riddick::..
Üye
Teşekkürler pek değişiklik yok gibi
FanaTürk
Üye
Mis gibi forma işte...
Haberci
Üye
Bu sezonun formaları geçen senedekilere kıyasla daha şık duruyor.Geçen sene de forma tanıtımına gitmiş forma vermemişlerdi bu sene katılan basın mensublarına birer forma verdiler. Adidas firma yetkilisinden aldığımız duyuma göre 17-18 Temmuzda da Fenerbahçe nin forma tanıtım günü var o daha görkemli olacakmış diyorlar.Ne de olsa 100. yıl forması
FanaTürk
Üye
100 adet yıldız ya da Aziz Yıldırım silüeti bekliyorum Fener'in formalarında... l:
Caine
Üye
bende beğendim. özellikle beyaz formalar hoşuma gitti
denizyalcin
Üye
açık maviler hariç çok kral formalar
мιѕтαα
Üye
acık mavi kaleci forması
ya sanki kırmızısı biraz daha acılmıs gibi sanki daha acık kırmızı bu bide o beyaz forma keske yakasız olsaydı almanya formasına benzemis o yakayla
bir fenerli olarak formalarınız begendim
bakalım bizim 100.yıl formaları nası olacak hos bisi yaparlarsa durmam alırım hepsinden
3. yıldızı aldıgımızda ole yapmıstım :
jewel_ma21
Üye
Konu Sahibi
evet sari kirmizi cubuklu formada kirmizi cok az acilmis gibi
digerlerinde normal ama
vişne kirmizisi ve koyu sari cok karizmatik duruyo orjin renklerimiz
Haberci
Üye
Beyaz formalar daha güzel durmuş.
e.m.r.e.c.i.x
Üye
yakışmış aslanlarıma,,.,.,.,.,.
FrontmaN
Üye
Güzel olmuş
maviss
Üye
Aslan Bunlar Ne Gİyseler YakiŞiiirr
D3N1Z
Üye
en üsteki foto'daki orta da duran yeni transfer mi ?
FanaTürk
Üye
D3N1Z' Alıntı:
en üsteki foto'daki orta da duran yeni transfer mi ?