crawling Üye heehehe burada ilk defa gösterilcek gora diğerlerine bartında gittim şimdi bizim ilçeye geldi bugun giriyo gösterime..
heehehe burada ilk defa gösterilcek gora diğerlerine bartında gittim şimdi bizim ilçeye geldi bugun giriyo gösterime..
Timothy Üye dai ben kısla gittim koptum bea komedi be dai o matrix gibi zıplayım yaptığı hareket nasıl orda bittim ben işte...
dai ben kısla gittim koptum bea komedi be dai o matrix gibi zıplayım yaptığı hareket nasıl orda bittim ben işte...
profescobar Üye Sorma ya milletle dalmış seyrediyorduk. Herif zıplayıp hareket çekince salon yıkıldı resmen.
hekizceli Üye yok abiler güldürüyo ama komik bi konusu yok filmin millet küfürlere gülüyo zaten sapıklığa gtmiş birazda film (hocam ayıp oluyo ama) : : :
yok abiler güldürüyo ama komik bi konusu yok filmin millet küfürlere gülüyo zaten sapıklığa gtmiş birazda film (hocam ayıp oluyo ama) : : :
TonyukuK Üye Filmin en beğendiğim yeri CMYLMZ'ın Prens Charles'a "Martin Luther King"in nutkunu sölemeye başladığı yer..
Filmin en beğendiğim yeri CMYLMZ'ın Prens Charles'a "Martin Luther King"in nutkunu sölemeye başladığı yer..
van_hoijdonk Emekli Yönetici Originally posted by TonyukuK@Dec 30 2004, 05:49 PM Filmin en beğendiğim yeri CMYLMZ'ın Prens Charles'a "Martin Luther King"in nutkunu sölemeye başladığı yer.. Genişletmek için tıkla ... katılmamak elde değil....
Originally posted by TonyukuK@Dec 30 2004, 05:49 PM Filmin en beğendiğim yeri CMYLMZ'ın Prens Charles'a "Martin Luther King"in nutkunu sölemeye başladığı yer.. Genişletmek için tıkla ... katılmamak elde değil....
van_hoijdonk Emekli Yönetici aslında taktiği belli. bir tane süper espri sonra zaten adam ne yapsa gülüyorsun ister istemez....
hekizceli Üye abiler kimse kusura bakmasın da herkez bana karşı olur belki ama ben ona ısınamdım ya abi gereğinden fazla cıvk ya
abiler kimse kusura bakmasın da herkez bana karşı olur belki ama ben ona ısınamdım ya abi gereğinden fazla cıvk ya
hekizceli Üye abi yine baktığınız zaman türkiyede bu işte 1 numara ama biraz ağır olsun da erkek adam