FW/CFW İçerisinden dil silme ? Ve Ovi suite güncellemelerini içine atmak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

ben bunun cevabini diger actigin konuda yazdim..widgetler doner durur sigeelri gelmez dedim..tekrar yaziyorum o donenlerin pluginlerini udayada at yada ecom dosyasi icine gom..hangisi kolayina giderse,..

Sadece Plugins i mi atıcam. Yoksa komple resourceyi mi ?

Febris

Febris

Üye
Bence widgetları sis olarak yükle tabi hepsini kullanmıyorsan

---------- Eklendi @ 09:22:07 ---------- Yazıldı @ 09:21:33 ----------

Ben öyle yaptım gayet hızlı çalışıyo baştan düzenledim FW mi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Yapamadım bi türlü.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ba tuu sen bana o donen simgelerin hangi widgetler oldugunu(yada sen hepsini rarla ve bana gonder) ve rofs2\private\10009d8f icindeki ecom dosyasini rarlayip bana gonder..ben duzenleyip vericem sana..

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
ba tuu sen bana o donen simgelerin hangi widgetler oldugunu(yada sen hepsini rarla ve bana gonder) ve rofs2\private\10009d8f icindeki ecom dosyasini rarlayip bana gonder..ben duzenleyip vericem sana..

Şu aralar uğraşamıyorum. Devam ettiğim zaman atarım. Saolasın.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Cfw modifiye ile bilgi alma konularini modifiye yardim destek bolumune acarsaniz daha iyi destek alirsiniz.

---------- Eklendi @ 00:48:14 ---------- Yazıldı @ 00:44:35 ----------

ayrica dilleri silmek icin cooker yada nfee kullanmalisiniz rofs2 acip dil silme bosulunden silinir dosya icinde degil o sekilde silemezsiniz.
silinir fakat zordur.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Cfw modifiye ile bilgi alma konularini modifiye yardim destek bolumune acarsaniz daha iyi destek alirsiniz.

---------- Eklendi @ 00:48:14 ---------- Yazıldı @ 00:44:35 ----------

ayrica dilleri silmek icin cooker yada nfee kullanmalisiniz rofs2 acip dil silme bosulunden silinir dosya icinde degil o sekilde silemezsiniz.
silinir fakat zordur.

Halletmiştik özel mesajla :) Ama içine birşeyler gömme işi sıkıntılı :O

ASC33

ASC33

Üye

ЯReiS kardeşim,ben fp1 yükledim,fakat şu bildirimler widgetini uda'ya gömüyorum olmuyor,rofs2'ye atıyorum olmuyor,sis halinde tel'e yüklüyorum yine olmuyor,hep dönüp duruyor.yardımcı olabilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt