Futbol sahasında öldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Futbol sahasında öldü


10 yaşındaki öğrenci Adem Kus, futbol sahasında öldü
RİZE'nin Çamlıhemşin İlçesi'nde düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında, maç öncesi sahada fenalaşan Dikkaya İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Adem Kus, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Çocuğun kalp krizi sonucu öldüğü sanılıyor.
Olay dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İlköğretim okulları arasıfutbol turnuvasına katılan Dikkaya İlköğretim Okulu öğrencisi Adem Kus, Topluca Köyü İlköğretim Okulu ile yapacakları maç öncesi arkadaşları ile futbol sahasına geldi. Burada maç için hazırlanan ve ısınma hareketleri yapan Kus, aniden fenalaşarak yere yığıldı. Öğretmenleri tarafından Çamlıhemşin Sağlık Merkezi’ne götürülen Kus,yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kaçkar Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kus, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuğun kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği sanılıyor.
SIRASINA SENİ UNUTMAYACAĞIZ NOTU
Kus’un ani ölümü okulu ve sınıfını yasa boğdu. Sabah okula gelen arkadaşları acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu, Kus’un sırasına “Seni unutmayacağız. Adem canımız yazılı not ve çiçek bıraktı. Kus’un ölümü nedeniyle bugün ders yapmayan 4’üncü sınıf öğrencileri, arkadaşlarının futbolu çok sevdiğini söyledi.
TOPRAĞA VERİLDİ
Talihsiz çocuk için Dikkaya Köyü Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek, öğretmenleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Adem Kus’un cenazesi aynı köyde toprağa verildi. Cenaze sırasında Kus’un yakınları gözyaşlarına boğuldu.
GERİYE 23 NİSAN PROVASI İÇİN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER KALDI
Bu arada Adem Kus ‘tan geriye 23 Nisan için hazırlanan gösterilerinin prova görüntüleri kaldı. Müzeyyen ve Osman Kus çiftinin 5 çocuğundan en küçüğü olan Adem Kus'un gösterilerde büyük alkış aldığı gözlendi. Adem Kus’un Müzeyyen ve Osman Kus çiftinin 5 çocuğundan en küçüğü olan Adem'in vefatı nedeniyle ilçede yapılan okullararası futbol turnuvası da ertelendi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt