Tramvayın Altında Can Verdi

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Tramvayın Altında Can Verdi
ESKİŞEHİR’de dün yolun karşısına geçmek isterken tramvayın adlında kalarak ölen 9 yaşındaki Salih Şirinli'nin cenazesi, gözyaşları arasında annesinin memleketi Yalova’da toprağa verildi. Küçük yaşta hayatını kaybeden Salih’in annesi Serap Şirinli ve babası Attila Şirinli cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.

Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi’ndeki Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencisi Salih Şirin, dün okul çıkışı Alanönü Mahalesi’ndeki babası Attila Şirinli’nin işyerine gitmek isterken korkuluklardan atladıktan sonra Yunus Emre Devlet Hastanesi- Otogar seferini yapan tramvayın altında kalarak yaşamını yitirdi. Okul çantası ve ayakkabıları yola savrulan minik çocuğun cesedi ise yaklaşık bir buçuk saat süren çalışmanın ardından çıkarıldı.
Salih Şirinli’nin cenazesi bugün annesinin memleketi olan Yalova’ya getirildi. Cenazede Salih Şirinli’nin babası Attila Şirinli, annesi Serap Şirinli ve kardeşi Galip Şirinli taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Arslan da katıldı.

Cenaze töreninde açıklama yapan Şirinli’nin Eskişehir’den yakınları, yetkililerin tramvay yoluyla ilgili harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Şirinli’nin yakını İbrahim Çeviren, “Bu kaza orada meydana gelen 7’nci kaza. Bundan önce de 4 yaşındaki bir çocuk orada tramvayın altında kalmıştı. Biz bu durumdan rahatsızız. Hepimizin çocuğu var. Bugün başka çocuklar da ölebilir aynı yerde. Bir an önce tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Aynı acıları bir kez daha yaşamak istemiyoruz. Belediye, sadece çevre düzenlemesiyle kalmayıp, gerçek anlamda insanların hayatını korumakla da mecburidir. Hoş değil bu. Belediyemizden bunu bekliyoruz” dedi.

Şirinli’nin naaşı Emirbayırı Hacı Osman Aksoy Camisi’nde İkindi Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından anneannesinin mezarının bulunduğu Kadıköy Belde Mezarlığı’na defnedildi. Bu esnada baba Attila ve anne Serap Şirinli gözyaşlarına boğuldu. Anne Serap Şirinli’yi yakınları sakinleştirdi.
 

Benzer Konular



Üst Alt