karides
Üye
Futbol oyunu
Arkadaşlar normalde ben pek telefonda oyun oynamam. Ama real futbol serisine bayıldım. Daha önceden arkadaşlar bu oyunun 2006 versiyonunu siteye eklemişlerdi ve onunla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum. Vereceğim klasör içerisinde oyunun;
2006 versiyonu,
2006 3D versiyonu,
2007 versiyonu var.
Esasen 2007 versiyonu grafik açısından beklediğimi karşılamasa da 2006'ya göre epey bir değişiklik var. Örneğin hakem simülasyon içine dahil edilmiş. Ayrıca karlı ve yağmurlu hava değişiklikleri var. Bir de süpriz olarak 2006 versiyonunda sadece Türkiye varken; 2007 versiyonu içerisine Galatasaray'ı da dahil etmişler. Gerçi Galatasaray'ın adı İSTANBUL olarak geçiyor; ama olsun. Zaten tüm Dünya Galatasaray'ı (basketbolda da Efes'i) İSTANBUL olarak biliyor. İyi eğlenceler.
Not: Telefonum K750 ve bende 3 oyun da sorunsuz çalışıyor.
2006 versiyonu,
2006 3D versiyonu,
2007 versiyonu var.
Esasen 2007 versiyonu grafik açısından beklediğimi karşılamasa da 2006'ya göre epey bir değişiklik var. Örneğin hakem simülasyon içine dahil edilmiş. Ayrıca karlı ve yağmurlu hava değişiklikleri var. Bir de süpriz olarak 2006 versiyonunda sadece Türkiye varken; 2007 versiyonu içerisine Galatasaray'ı da dahil etmişler. Gerçi Galatasaray'ın adı İSTANBUL olarak geçiyor; ama olsun. Zaten tüm Dünya Galatasaray'ı (basketbolda da Efes'i) İSTANBUL olarak biliyor. İyi eğlenceler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not: Telefonum K750 ve bende 3 oyun da sorunsuz çalışıyor.