Necmati
Üye
arkandayız onur yardım gerekirse ben burdayım║█►→ØиuЯ←◄█║;2512437' Alıntı:Ozan Cok Teşekkür Ederim Sagolun var olun
Konuyu Destek veren Bütün dostlarıma Teşekkür Ediyorum
Hepinizi Cok Seviyorum
Dükkanı Dizim Bölümümle İlgilencem hemem
Sagol Teşekkür Ederim Necmiarkandayız onur yardım gerekirse ben burdayım
║█►→ØиuЯ←◄█║;2512691' Alıntı:Sagol Teşekkür Ederim Necmi
Trabzonspor bölümü açılmış, iyi olmuş. Ama artık 4 değil 5 büyük var. Madem Trabzonspor bölümü açıldı Bursaspor bölümü de açılsın.
Bence Herşeyin Yeri Var Zamanı Gelince O Bölümlerde Acılırbende Sivasspor-Kayserispor bölümleri istiyom yok mu artıran?
bence şu an bursaya gerek var diye düşünüyorumm.OnuЯ SAKA;2522017' Alıntı:Bence Herşeyin Yeri Var Zamanı Gelince O Bölümlerde Acılır
Bir takım bir kere şampiyon oldu diye 5.büyük mü oluyor ? En azından mantıklı bir mazeretle sunsanız daha iyi olurduTrabzonspor bölümü açılmış, iyi olmuş. Ama artık 4 değil 5 büyük var. Madem Trabzonspor bölümü açıldı Bursaspor bölümü de açılsın.
Büyük olması için gerekli olan kıstas şampiyonluktur. Bu görüş değil.. Artık ligimizde 5 büyük var. O zaman bölümü açılmalı...Bir takım bir kere şampiyon oldu diye 5.büyük mü oluyor ? En azından mantıklı bir mazeretle sunsanız daha iyi olurdu
Bursaspor için tüm takım fanatikleri saygıyla eğilir, sever çünkü gerçekten büyük bir şey yaşattılar ancak bu hala ne yazık ki 5.büyük olması için yeterli bir olgu degil ama umarız 3,4 büyükler arasına da girer zamanla
Trabzonspor Bölümü Daha Önce'de Vardı Yanlız İlgi Yoktu Gir Bak Şuanda Eski Konulara 2006 2007 2008 2009'da Acılmış Konularda var....Büyük olması için gerekli olan kıstas şampiyonluktur. Bu görüş değil.. Artık ligimizde 5 büyük var. O zaman bölümü açılmalı...
Bu arada bir soru; Madem 4 büyük olduğunu kabul ediyorsunuz, Trabzonspor bölümü neden yeni açıldı ? Şimdiye kadar neden açılmamıştı, bende buna verecek cevabınızı merak ediyorum.
Ben Bu forumda Oldugum Sürece Spor Bölümü Aktif Olucaktır...Bakalım ne kadar dayanacak, aslında aktif olmayan bir kişinin oraya konu botları gibi konu şişirirmesiyle aktif olan bölümünüz ?
Spor bölümü her zaman aktifti ki zaten. Senin ya da herhangi birinin eksikliği hissedilmez. Ben bir önceki mesajda da dediğim gibi bir kişinin konu pompalamasıyla o bölüm aktif olacaksa...
Bende Arkadaşa Bunu Anlatmaya Calışıyorum ama ısrarla anlamıyorarkadaslar tartışma gerek yok onur arkadsımız elinden geleni yaptı adminlere danıştı..
ve bu bölüme gerek olmadığı anlaşılmıştır bence bu konuyu burada kapatalım..
Teşekkürler...
birşey değil ama bence konuyu kiletle zaten bölümde açıldı konu amacından çıkıyor...OnuЯ SAKA;2523231' Alıntı:Bende Arkadaşa Bunu Anlatmaya Calışıyorum ama ısrarla anlamıyor
sagol necmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?