büyük harflerle konu açmak ve mesaj yazmak yasakARKADAŞLAR 2015 FUTBOL OYUNU VAR MI _ ? NOKİA N8 İÇİN. TEŞEKKÜRLER.
forum kuralları gereğince bağırmak ve hakaret etmek anlamını taşır.teşekkürler. Büyük harfle konu açmak Neden yasak
bilmiyordum Bunumereba nokia n8 telefonumun yanlışlıkla sistemini sildim (C 'yi) birçok program çalışmaz hale geldi daha sonra programları tekrar yükleyerek eski haline getirdim ancak nokia mağazam bir türlü açılmıyor. bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ? teşekkürler.yok kardeşim maalesef
bunu yükle bakalımteşekkürlerbilmiyordum Bunu
mereba nokia n8 telefonumun yanlışlıkla sistemini sildim (C 'yi) birçok program çalışmaz hale geldi daha sonra programları tekrar yükleyerek eski haline getirdim ancak nokia mağazam bir türlü açılmıyor. bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ? teşekkürler.
iyiki varsınızbunu yüklemeye calısıyorum yüklemiyor malesef :S
senin telefonda bir sorun vardı zaten hard format attığın zaman tekrar denersineyvallah babacan lariyiki varsınız
bunu yüklemeye calısıyorum yüklemiyor malesef :S
sayın moderatör ben neden konu açamıyorum bir bilginiz var mı ? teşekkürlersenin telefonda bir sorun vardı zaten hard format attığın zaman tekrar denersin
konu açmaman için bir sebeb yoksys sistemi sildim demiştim yanlışlıkla neyse.
başka zaman hard format atarım olmadı snap me ile ekran videosunu cekerim yüklerken verdiği hatanın teşekkürler.
sayın moderatör ben neden konu açamıyorum bir bilginiz var mı ? teşekkürler
bir kaç defa denedim açamadım saolun yinede teşekkür ederim.konu açmaman için bir sebeb yok
oyunlar bölümüne konu açıyorsan konu ön eki seçmen gerekirbir kaç defa denedim açamadım saolun yinede teşekkür ederim.