Furkan Emekli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Furkan Emekli
Evet arkadaşlar bugüne kadar herkese elimden geldiği kadar saygılı davranmaya çalıştım.Elbette ki bazı yerlerde hata yapmışımdır. Şimdiye kadar üzdüğüm kalbini kırdığım birisi varsa konuşalım veya şikayet edin.

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire ve somurtukk

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Evet arkadaşlar bugüne kadar herkese elimden geldiği kadar saygılı davranmaya çalıştım.Elbette ki bazı yerlerde hata yapmışımdır. Şimdiye kadar üzdüğüm kalbini kırdığım birisi varsa konuşalım veya şikayet edin.

Ben iyiyim abi seninle bi tartışmamız olmadı daha önce ben senin kalbini kırdıysam konuşalım? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Estağfurullah öyle birşey olmadı. Olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye
Hayırdır abi gidiyor musun yoksa

• Beğen
Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Hayırdır nereye daha karpuz kesecektik. Benden yana bir problem yok. Benim varsa af ola.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
:tşk:
boyle mesaj gormek istemiyorum. Zaten 3 5 kisi goruyorum onlarda olmasa neyaparım bilmem.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim ben yaptığım hatalardan dolayı özür diledim bundan sonra böyle birşey olmaması için gerekeni yapacağım. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.

• Beğen
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Eyvallah kardeşim ben yaptığım hatalardan dolayı özür diledim bundan sonra böyle birşey olmaması için gerekeni yapacağım. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.

Abi ne diyon laaa ne rahatsızlığı :op:

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Zaten dedim rahatsız olan varsa konuşuruz ya da gitsin şikayet etsin. Hatta tek başına etmesin birkaç kişi toplanıp edin belki ban yerim.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sen beni kırmadın kardeşim ama ben seni kırdıysam istediğini de konuşalım :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yok kardeşim olur mu öyle şey estağfurullah. Bu saatten sonra da Olacağını düşünmüyorum.
Seni çok sevdiğimi ve benim için değerli olduğunu biliyorsun dimi kardeşim :) Bir şey olmadı her şey yolunda mı ?

Türe

Türe

Üye
Bizim de baya bir tartismamiz oldu :ehe Ama herseye ragmen abimsin kusurlarimiz affola :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt