Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Furkan Emekli
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli
Üye
Konu Sahibi
Furkan Emekli
Evet arkadaşlar bugüne kadar herkese elimden geldiği kadar saygılı davranmaya çalıştım.Elbette ki bazı yerlerde hata yapmışımdır. Şimdiye kadar üzdüğüm kalbini kırdığım birisi varsa konuşalım veya şikayet edin.
Evet arkadaşlar bugüne kadar herkese elimden geldiği kadar saygılı davranmaya çalıştım.Elbette ki bazı yerlerde hata yapmışımdır. Şimdiye kadar üzdüğüm kalbini kırdığım birisi varsa konuşalım veya şikayet edin.
boyle mesaj gormek istemiyorum. Zaten 3 5 kisi goruyorum onlarda olmasa neyaparım bilmem.
Furkan Emekli
Üye
Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim ben yaptığım hatalardan dolayı özür diledim bundan sonra böyle birşey olmaması için gerekeni yapacağım. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.
Eyvallah kardeşim ben yaptığım hatalardan dolayı özür diledim bundan sonra böyle birşey olmaması için gerekeni yapacağım. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.