Furkan Emekli hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Furkan Emekli hakkında
Cep genelde alıntı konular ile ilgili mesaj attıktan sonra;

Furkan Emekli' Alıntı:
Anladım ama Buradaki sorun neydi ? Sıkıldım artık sürekli böyle şeyler yapılıyor. Hep bi sorun hep bi problem nereye kadar biri geliyor doğru yerdeki konuyu başka yere taşıyor biri geliyor yorumları siliyor diğeri yorumdan yok seni Banlarım diyor ? ee ne yapalım yani en mantıklısı forumu bırakıp ya farklı bir site'ye gideceğiz ya da kendi sitemi açacağım bıktım artık. O kadar online oluyorum sürekli yardım yapıyorum ama değer verilmiyor. Sakın yanlış anlama sen burada haklısın kardeşim seninle ilgili bir durum yok.

Kimden bahsediyor bu şahsiyet

Furkan Emekli' Alıntı:
Eyvallah kardeşim sağol teşekkür ederim. Ben öyle kimseyi şikayet etmem çünkü emek verilen şeyleri kaldırmadan önce bi uyarıda bulunulması lazım ve ayrıca kimsenin önünde rencide edici davranışlarda bulunulmaması lazım şuanda o kadar forum hayatım oldu fakat en çok burada emek veriyorum hatta diğerlerini bıraktım ama bazı kişileri görüyorum sırf belli bi rütbesi var diye kendilerini üstün olarak görüyorlar Allah'a şükür hiç öyle birisi değilsin ama bu kişileri görünce pişman oluyorum neticesinde insanız tabi ki ama böyle hataların da yapılmaması lazım.

Çözüm yolunu biliyormuş :D

Furkan Emekli' Alıntı:
Öncelikle SelamünAleyküm.

Forumda yapılanlardan dolayı bunu sana yazıyorum.Rahatsız ediyorum ama kusura bakma.Forumda bir kişiyle aynı konuyu açtık ama ben daha önce açmışım hatta çocuk bile özür diledi ama nedense benim konum kapatıldı onun konusu duruyor ?

Daha dün konuşmuştum ve yine aynı şeyler çözümü yok bunun ama ben çözüm yolunu biliyorum.

Alıntı konulara devam etmemesini söyledim bunu yazdı

Furkan Emekli' Alıntı:
Bugün bi abiyle konuştum bugün bırakıyordum dedi ki bırakma senle konuşacağız dedi onu bekliyorum.

Bu mu mod olacak :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu eleman tam arıza ya ben taşıyorum bunun konularını. Twitter resim uygulaması yapacak diye cep genele konu açmış ne bulsa kopyala yapıştır yapıyor bir de sanki saatlerce oturup yazmış gibi muamele bekliyor eleman. Ben de pm den uyaracaktım bu akşam sen iyi yapmışsın Anıl .

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bide kopyala yapıştır yaptığında direk açıyor konuları öyle. İnsan bi paragrafları felan düzenler.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence direk admin olmalı :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
Öffff mod olmak için ayın üyesi olmak için iş yapıyorsan yapmayacan.Gönülden yapacan kuru bi teşekkür isteyecen.Ben anlamıyorum ya ne zaman ben bi rütbe atlasam bana yeni bir rütbe verilse bir kısım kişiler yani gruplar benim adımlarımı izliyor ama kötü amaçlar için yapıyolar. Bana daha önceden de mesaj atmıştı bu çok yardım ediyom falan diye ... Hiç sinirimizi bozmaya gerek yok gitsin çok istiyorsa başka siteye hayır gören de günde 100 konu falan açıyo sanacak yani anlamıyorum ya ben

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Cep genelde özgün yazan yada ilk paragrafını özgünleştiren var mı?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ayni pm'den bana da atti 2 gün önce
emeklerinin karsiligini alamamis ben de maaşi alamadim bu ay :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bana da attı cevabı aldı . :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bakın arkadaşlar teknoloji haberleri için Üye Haberleri bu bölümümüz var. Bölümün açıklamasında Maxicep üyelerinin kendi yazdığı güncel teknoloji haberleri .. yazıyor. Eğer tamamen özgün yazılmış bir haber varsa onu lütfen bu bölüme taşıyınız. Taşırken "Teknoloji Haberleri" bölümüne değil, "Üye Haberleri" bölümüne taşıdığınızdan emin olunuz. Şuanda Teknoloji Haberleri bölümünde üyemizin kopyala yapıştır konusu var mesela. Yanlışlıkla taşınmış olduğunu varsayıyorum. Altını çiziyorum; üyelerin tamamen özgün yazmış oldukları konuları bu bölüme taşıyınız.

Cep telefonları genel adından da anlaşılacağı üzerine markayı değil tüm cep telefonlarını yada kullanıcılarını ilgilendiren bir bölüm. Buraya açılan konular da buna uygun olmalı. Marka adına açılmış bir konu varsa, forumdaki uygun bölüme taşıyınız.

Haberlere gelecek olursak, copy-paste konuların sitemize yarardan çok zarar olduğunu hepiniz biliyorsunuz zaten. Bu konuların hiç bir getirisi olmadığı gibi sitemizden alıp götürdükleri var. Bu konular hakkında daha önce bir açıklama yapmıştım ancak gözden kaçtı sanırım. Başta Cep Genel bölümünde yetkili moderatörlerimiz olmak üzere "
papakudioflu, anılbaran, nextman, yaren_dede, ANIL, CanKartaL, MrCommanDTr" kopyala - yapıştır konularda sizler devreye girmelisiniz arkadaşlar. Sorumluluğunuzdaki bölüme açılan alıntı haber konularını 10 dakikanızı ayırarak özgünleştirmelisiniz.

Tamamen baştan yazmanızı istemiyoruz sadece ilk paragrafını özgünleştirmeniz yeterli. Konudaki resmi de kendi beğeninize göre değiştirebilirseniz daha güzel olur. Bu sayede konunun altındaki Alıntı yazısını silerek onu Maxicep'e kazandırabilirsiniz. Ben fırsat buldukça bu konuları düzenliyorum zaten ancak hepsine birden yetişebilmem imkansız.

Sürekli alıntı haber açan üyelerimize sert bir dil kullanmamak şartıyla tavsiyede bulunabilirsiniz. Özgünleştirmiş olduğunuz bir konuyu örnek göstererek, bundan sonraki konularını o şekilde açmasını isteyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Dede, Reşwan ve anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
Bakın arkadaşlar teknoloji haberleri için Üye Haberleri bu bölümümüz var. Bölümün açıklamasında Maxicep üyelerinin kendi yazdığı güncel teknoloji haberleri .. yazıyor. Eğer tamamen özgün yazılmış bir haber varsa onu lütfen bu bölüme taşıyınız. Taşırken "Teknoloji Haberleri" bölümüne değil, "Üye Haberleri" bölümüne taşıdığınızdan emin olunuz. Şuanda Teknoloji Haberleri bölümünde üyemizin kopyala yapıştır konusu var mesela. Yanlışlıkla taşınmış olduğunu varsayıyorum. Altını çiziyorum; üyelerin tamamen özgün yazmış oldukları konuları bu bölüme taşıyınız.

Cep telefonları genel adından da anlaşılacağı üzerine markayı değil tüm cep telefonlarını yada kullanıcılarını ilgilendiren bir bölüm. Buraya açılan konular da buna uygun olmalı. Marka adına açılmış bir konu varsa, forumdaki uygun bölüme taşıyınız.

Haberlere gelecek olursak, copy-paste konuların sitemize yarardan çok zarar olduğunu hepiniz biliyorsunuz zaten. Bu konuların hiç bir getirisi olmadığı gibi sitemizden alıp götürdükleri var. Bu konular hakkında daha önce bir açıklama yapmıştım ancak gözden kaçtı sanırım. Başta Cep Genel bölümünde yetkili moderatörlerimiz olmak üzere "
papakudioflu, anılbaran, nextman, yaren_dede, ANIL, CanKartaL, MrCommanDTr" kopyala - yapıştır konularda sizler devreye girmelisiniz arkadaşlar. Sorumluluğunuzdaki bölüme açılan alıntı haber konularını 10 dakikanızı ayırarak özgünleştirmelisiniz.

Tamamen baştan yazmanızı istemiyoruz sadece ilk paragrafını özgünleştirmeniz yeterli. Konudaki resmi de kendi beğeninize göre değiştirebilirseniz daha güzel olur. Bu sayede konunun altındaki Alıntı yazısını silerek onu Maxicep'e kazandırabilirsiniz. Ben fırsat buldukça bu konuları düzenliyorum zaten ancak hepsine birden yetişebilmem imkansız.

Sürekli alıntı haber açan üyelerimize sert bir dil kullanmamak şartıyla tavsiyede bulunabilirsiniz. Özgünleştirmiş olduğunuz bir konuyu örnek göstererek, bundan sonraki konularını o şekilde açmasını isteyebilirsiniz.

Portal dan direk capy+paste yapsak bir sorun olur mu :hmmm

Mesela moonlife diye üye var adam dh de bulunan haberi copy+paste yaptı .Sonra biz de gördük ve haberi düzenledik (resim değiştirdik ve bir kaç bişi ekledik başlıgı degiştiridk mesela)sonra bu üye gelip sen bneim haberimi nasıl bana sormadan düzenlersin falan diyip ortalığı karıştırırsa :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ortalığı karıştıran, konuyu tekrar eski haline getiren olursa konusunu şikayet edin biz değerlendirip gerekeni yapalım.

Portal'dan alıntılamanızda sakınca yok. Onlar bizlerin elinden çıktığı için ziyaretçi toplama potansiyeli yüksek konular. Ancak bu konuların altına Alıntı ibaresi yerleştirmek yerine direk orjinal konunun linkini koymanız daha iyi olacaktır.

anılbaran

anılbaran

Üye
Tamamdır

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tamamdır Erol abi :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tamamm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt