ANIL
Admin
Furkan Emekli hakkında
Cep genelde alıntı konular ile ilgili mesaj attıktan sonra;
Kimden bahsediyor bu şahsiyet
Çözüm yolunu biliyormuş
Alıntı konulara devam etmemesini söyledim bunu yazdı
Bu mu mod olacak
Furkan Emekli' Alıntı:Anladım ama Buradaki sorun neydi ? Sıkıldım artık sürekli böyle şeyler yapılıyor. Hep bi sorun hep bi problem nereye kadar biri geliyor doğru yerdeki konuyu başka yere taşıyor biri geliyor yorumları siliyor diğeri yorumdan yok seni Banlarım diyor ? ee ne yapalım yani en mantıklısı forumu bırakıp ya farklı bir site'ye gideceğiz ya da kendi sitemi açacağım bıktım artık. O kadar online oluyorum sürekli yardım yapıyorum ama değer verilmiyor. Sakın yanlış anlama sen burada haklısın kardeşim seninle ilgili bir durum yok.
Kimden bahsediyor bu şahsiyet
Furkan Emekli' Alıntı:Eyvallah kardeşim sağol teşekkür ederim. Ben öyle kimseyi şikayet etmem çünkü emek verilen şeyleri kaldırmadan önce bi uyarıda bulunulması lazım ve ayrıca kimsenin önünde rencide edici davranışlarda bulunulmaması lazım şuanda o kadar forum hayatım oldu fakat en çok burada emek veriyorum hatta diğerlerini bıraktım ama bazı kişileri görüyorum sırf belli bi rütbesi var diye kendilerini üstün olarak görüyorlar Allah'a şükür hiç öyle birisi değilsin ama bu kişileri görünce pişman oluyorum neticesinde insanız tabi ki ama böyle hataların da yapılmaması lazım.
Çözüm yolunu biliyormuş

Furkan Emekli' Alıntı:Öncelikle SelamünAleyküm.
Forumda yapılanlardan dolayı bunu sana yazıyorum.Rahatsız ediyorum ama kusura bakma.Forumda bir kişiyle aynı konuyu açtık ama ben daha önce açmışım hatta çocuk bile özür diledi ama nedense benim konum kapatıldı onun konusu duruyor ?
Daha dün konuşmuştum ve yine aynı şeyler çözümü yok bunun ama ben çözüm yolunu biliyorum.
Alıntı konulara devam etmemesini söyledim bunu yazdı
Furkan Emekli' Alıntı:Bugün bi abiyle konuştum bugün bırakıyordum dedi ki bırakma senle konuşacağız dedi onu bekliyorum.
Bu mu mod olacak