• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Furilla Joy - Afrodisiak

Sponsorlu Bağlantılar

thecrystal

Üye
benim kedi sayfama gelinde müzik görün biraz o zaman :D burdaki müziklerin tarihi geçmiş artık benim sayfamda yeni şarkılar daima mevcuttur

tesla

Üye
iyi sevdim ;)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim kedi sayfama gelinde müzik görün biraz o zaman :D burdaki müziklerin tarihi geçmiş artık benim sayfamda yeni şarkılar daima mevcuttur

görelım bakalım muzıklerını cok merak edıyorum yoksa rumbayımı dınlıyonuz hala yoksa tich tachmı yoksa hala move ya bodymı dınlıyosunuz 8000 tane arsıvım var kocum yenılerıde ust sayfalarda bu konuya msj yazdılarmıda ust sayfaya gelıyo anladınmı kafan aldımı bu muzık sen bu muzıgı dınlerken ben veloxda daha iyilerini calıyodum djyle kafa bulma hahaha yanı bu muzık eskı ben orda bastıra bastıra soluyorum haaa eger muzık koyarsan siteye senle kapısırız kımınkı eskı kımınkı daha yeni o zaman goruruz burdan solemesı kolay

bRoWnJ

Üye

lafla degıl bu işler yaww ekle o zamanda bizde indirek

mayday

mayday

Üye
yaw işe bak bende aynı parçayıı kesip tele attım msj sesi olarak kullanıom qüzel parça dewamm....:oke::oke::oke::oke:

mayday

mayday

Üye
görelım bakalım muzıklerını cok merak edıyorum yoksa rumbayımı dınlıyonuz hala yoksa tich tachmı yoksa hala move ya bodymı dınlıyosunuz 8000 tane arsıvım var kocum yenılerıde ust sayfalarda bu konuya msj yazdılarmıda ust sayfaya gelıyo anladınmı kafan aldımı bu muzık sen bu muzıgı dınlerken ben veloxda daha iyilerini calıyodum djyle kafa bulma hahaha yanı bu muzık eskı ben orda bastıra bastıra soluyorum haaa eger muzık koyarsan siteye senle kapısırız kımınkı eskı kımınkı daha yeni o zaman goruruz burdan solemesı kolay

juanberg'e laf yooook en kral adam müzik konusundaaaa....:oke::oke::oke::oke:
juan sen takma bunlarıı koy yeni parçaları...
ayrıca veloxda daha iyilerini calıyodum diosa bi bildiqi var

alex3215

Üye
fena dağil aslında teşekkürler

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
juanberg'e laf yooook en kral adam müzik konusundaaaa....:oke::oke::oke::oke:
juan sen takma bunlarıı koy yeni parçaları...
ayrıca veloxda daha iyilerini calıyodum diosa bi bildiqi var

arkadasım saolasın benden yana cıktıgın için ben burda zaten eskılerıde eklıyorum yenılerıde yani sonucta paylasım yapmak degılmı bu guzel yorumun içinde cok tesekkurler

delrico

delrico

Emekli Yönetici
cok guzel saol

kardelenahmet

kardelenahmet

Üye
Indiremedim Yavv

Takipçi Satın Al

Üst Alt