Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fruit ninja puss in boots (istek)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otostopçu
Üye
Konu Sahibi
fruit ninja puss in boots (istek)
[video=youtube;YG6Zd_htZv0]http://www.youtube.com/watch?v=YG6Zd_htZv0[/video] VİDEODAKİ OYUN SYMBİAN İÇİN DAHA ÇIKMADIMI ?
kuark2468
Üye
çıksa forumda bulurlardı sanmıyorum çıktığını
fayzteck
Üye
Dostum video isminde de yazdılgı gibi henüz trailer bu yani izledigin video gelecek olan yeni sürümün fragmanı.çıktıgında ovi'de yada forumda bulabilirsin.
Dostum video isminde de yazdılgı gibi henüz trailer bu yani izledigin video gelecek olan yeni sürümün fragmanı.çıktıgında ovi'de yada forumda bulabilirsin.
trailer ne demek ya 20 ekim 2011 de çıkmış bizim arkadaşın iphone 4 ünde yüklü androidi olan arkadaşta var oda yüklemiş yani oyun var piyasada
fayzteck
Üye
Trailer fragman demek kardeşim.Video internete ne zaman konuldu bilmiyorum ama ilk konudaki video bi oyunun tanıtım fragmanına ait.eger bulabilirsem özel mesaj ile yada buraya paylaşım yada konu açarım
TaupeWhistle3
Üye
symbian geç geli hep :/
aksbil
Üye
bende bekliyorum çıkarsa hemen yükleyeceğim bir oyun süper olmuş
fLuke!
Üye
Dalvik gelince oynarız.
ParduSS
Üye
gelince linki eklermisiniz bende yeni alcam telefona yuklucem
Trailer fragman demek kardeşim.Video internete ne zaman konuldu bilmiyorum ama ilk konudaki video bi oyunun tanıtım fragmanına ait.eger bulabilirsem özel mesaj ile yada buraya paylaşım yada konu açarım