fruit ninja puss in boots (istek)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
fruit ninja puss in boots (istek)
[video=youtube;YG6Zd_htZv0]http://www.youtube.com/watch?v=YG6Zd_htZv0[/video] VİDEODAKİ OYUN SYMBİAN İÇİN DAHA ÇIKMADIMI ?

• Beğen
Tepkiler: emre2574

kuark2468

Üye
çıksa forumda bulurlardı sanmıyorum çıktığını :'(

fayzteck

fayzteck

Üye
Dostum video isminde de yazdılgı gibi henüz trailer bu yani izledigin video gelecek olan yeni sürümün fragmanı.çıktıgında ovi'de yada forumda bulabilirsin.

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
Dostum video isminde de yazdılgı gibi henüz trailer bu yani izledigin video gelecek olan yeni sürümün fragmanı.çıktıgında ovi'de yada forumda bulabilirsin.
trailer ne demek ya 20 ekim 2011 de çıkmış bizim arkadaşın iphone 4 ünde yüklü androidi olan arkadaşta var oda yüklemiş yani oyun var piyasada

fayzteck

fayzteck

Üye
Trailer fragman demek kardeşim.Video internete ne zaman konuldu bilmiyorum ama ilk konudaki video bi oyunun tanıtım fragmanına ait.eger bulabilirsem özel mesaj ile yada buraya paylaşım yada konu açarım :)

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
symbian geç geli hep :/

aksbil

Üye
bende bekliyorum çıkarsa hemen yükleyeceğim bir oyun:D süper olmuş

fLuke!

fLuke!

Üye
Dalvik gelince oynarız.

ParduSS

ParduSS

Üye
gelince linki eklermisiniz bende yeni alcam telefona yuklucem

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
Trailer fragman demek kardeşim.Video internete ne zaman konuldu bilmiyorum ama ilk konudaki video bi oyunun tanıtım fragmanına ait.eger bulabilirsem özel mesaj ile yada buraya paylaşım yada konu açarım :)

trailer ne biliyorum :D :D oyun çıkalı çok oluyor D:

Febris

Febris

Üye
belle falan hikaye yavaş yavaş Destek kesiliyor symbian os a

emrel156

Üye
bu oyun symbiana çıktı googleden arayın bulursunuz reklam olmasın diye link veremiyorum

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
Arkadaşım uygulama oyun istiyorsanız ios veya android alın böyle hd oyunlar artık symbiana gelmez :off:

- - - Eklendi - - -

bu oyun symbiana çıktı googleden arayın bulursunuz reklam olmasın diye link veremiyorum
O dediğin siteyi biliyorum oyun bozuk çalışmıyor yükledim olmadı zaten maxicep hariç diğer sitelerde pek düzgün oyun yok.

• Beğen
Tepkiler: marcelo48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt