Fruit Ninja 1.0.0 [Signed] 13 MB

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bak kardeşim bizim bişeye ihtiyacımız oluyo forumda buluyoruz bakıyoruz mod teşekkürler demiş çalışıyo diye ümitleniyoruz nokta

o zaman seni moderatör yapalım bakalım her oyunu/uygulamayı telefonunda deneyebiliyor musun görelim

tayrebaz

Üye
Bak kardeşim bizim bişeye ihtiyacımız oluyo forumda buluyoruz bakıyoruz mod teşekkürler demiş çalışıyo diye ümitleniyoruz nokta

Kardeş cevabı açık olan bir konuda tartışmaya gerek yok ben daha önce bu oyunu 5250 de denemiştim, çalışmadığı için paylaşmadım. Paylaşan arkadaşında aynısını yapması gerekirdi, bir konu açıyorsan fayda şağlaması içindir. Ayrıca moderatörün hepsini test etmesi çok zor ve moderatörlerınde özel hayatı var vakitlerin hepsini burda geçirmeleri imkansız.

Turan

Turan

Üye

o zaman seni moderatör yapalım bakalım her oyunu/uygulamayı telefonunda deneyebiliyor musun görelim
o zaman ben yabancı bir forumdan virüslü bir paylaşım bulur burda paylaşırım onu teline yüklersin telfnun bozulur ve bna hç bır suç atamassın. Niye? ÇÜNKÜ SENİN TABİRİNLE HER PAYLAŞIMI KONTROL EDEMEM....

- - - Eklendi - - -

lafı moderatore atmıyoz.paylaşımı yapan kişiye

PixelWolf

Üye
deneyeceğim...:hmmm

marist

marist

Üye
ßence S60V5 te ÇaLışmaz ßu. ßir Ara Çok Aramıştım. ßu Oyun Samsung TeLefonLarında Var.

gevhern

gevhern

Üye

Yap ve Gör ;)

- - - Eklendi - - -

Kardeş cevabı açık olan bir konuda tartışmaya gerek yok ben daha önce bu oyunu 5250 de denemiştim, çalışmadığı için paylaşmadım. Paylaşan arkadaşında aynısını yapması gerekirdi, bir konu açıyorsan fayda şağlaması içindir. Ayrıca moderatörün hepsini test etmesi çok zor ve moderatörlerınde özel hayatı var vakitlerin hepsini burda geçirmeleri imkansız.

Kardeşim sen çok uzaklara gittin bd özel hayat vs. Bakın ben telimde her uyg. denerim fakat bundan sonra virus tutorial de koysunlar yapın beni deneme mod görürsünüz bu forumda bu kadar muhalefet insan olduğunu bilmiyodum.

enterneoll

enterneoll

Üye
i8910 da deniyicem şimdi

Tuba

Tuba

Üye
Sırf mesaj sayınız artsın diye her konuya teşşekkürler, saol, eyvallah, vs. yazmamanızı rica ediyorum. Buraya çalışmayan uydurma bir konu açsam kim bilir kaç kişi saol eyvallah der :pro:
yöneticilerin mesaj sayısını arttırmak gibi problemi yok teşekkür yazmamızın sebebi saat ve tarih olarak konular geride kalır onayda beklerken bunları üstte çıkarmak / hangi modun onayladığını konu sahibinin görebilmesi ve bir sorunda irtibata geçebilmesi /
ve siteye katkıda bulunduğu için site adına bir teşekkür yazıyoruz...

Programları denemek
oyunları denemek gibi bir mecburiyetimiz yoktur...

Dediğim gibi Teşekkür yazmamızdaki amaç farklıdır...Siz forum üyelerinin yorumlarını dikkate alacaksınız...

o zaman ben yabancı bir forumdan virüslü bir paylaşım bulur burda paylaşırım onu teline yüklersin telfnun bozulur ve bna hç bır suç atamassın. Niye? ÇÜNKÜ SENİN TABİRİNLE HER PAYLAŞIMI KONTROL EDEMEM....

- - - Eklendi - - -

lafı moderatore atmıyoz.paylaşımı yapan kişiye
üyelerde bizde konu açarken virüslü uygulamalrı paylaşmamak için çaba sarfediyoruz zaten direkt eklenti yetkisi verilmemesinin sebebi budur verilen dosyaları biz indirdiğimiz için önce pcde tarama yapıyor...
konu açan kişilerde bu taramayı yaptırmalılar...olaki yinede uygulamın birinde virüs var şikayet edersiniz incelenir ve gereken yapılır...

Burada paylaşılan uygulamar 3.parti yazılım olup telefonunuza yüklediğinizde doğabilecek zararlardan ne maxicebi,ne moderatörü nede konuyu açan kişiyi sorumlu tutamazsınız...Bunu hür iradeniz ile siz yüklüyorsunuz ayrıca aynı program sizin telefona zarar verir ama aynı işletim sistemli farklı bir telefonda gayet stabil çalışır...

Bu yüzden çalışmadı olmadı derken marka ve model yazın ki konu ile ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmak adına....

İyi forumlar....

BekirUzun

Üye
c5-03 s60v5 de sertifika hatası verdi. malesef çalışmıyor :(

dj_onur

dj_onur

Üye
Beyler dosya sağlamsa çalışır ama şöyle bi durum var bu oyun symbian anna değil symbian belle uyumlu yani s^3 serisinde çalışır sadece o da sertifika isterse telefonu hacklersin istemezse direk açılır

tahaucar1

Üye
5800 açmıyor.teşekkürler

- - - Eklendi - - -

lütfen deneyin de paylaşın

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
5800 çalıstırmıyor teşekkürler

frkanuysal

frkanuysal

Üye
.

Son düzenleme:
gevhern

gevhern

Üye
Şu konuyu Bi hortlatmayın :)

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
ben bi yerden s60v5 için ninja friut buldum c5,03 te yükleniyor fakat beyaz ekran geliyor denemek isteyen olursa payla$a biliri

mucahitherken

mucahitherken

Üye
sen PC de .zip leyerek küçült ve paylaş ben denerim

dj_onur

dj_onur

Üye
Kardeşim paylaşım için saol ama v5 acmiyorsa bu konunun burda işi ne?

Üst Alt