Oğuzhan
Üye
Bak kardeşim bizim bişeye ihtiyacımız oluyo forumda buluyoruz bakıyoruz mod teşekkürler demiş çalışıyo diye ümitleniyoruz nokta
o zaman seni moderatör yapalım bakalım her oyunu/uygulamayı telefonunda deneyebiliyor musun görelim
Bak kardeşim bizim bişeye ihtiyacımız oluyo forumda buluyoruz bakıyoruz mod teşekkürler demiş çalışıyo diye ümitleniyoruz nokta
o zaman ben yabancı bir forumdan virüslü bir paylaşım bulur burda paylaşırım onu teline yüklersin telfnun bozulur ve bna hç bır suç atamassın. Niye? ÇÜNKÜ SENİN TABİRİNLE HER PAYLAŞIMI KONTROL EDEMEM....
o zaman seni moderatör yapalım bakalım her oyunu/uygulamayı telefonunda deneyebiliyor musun görelim
Yap ve Gör
Kardeş cevabı açık olan bir konuda tartışmaya gerek yok ben daha önce bu oyunu 5250 de denemiştim, çalışmadığı için paylaşmadım. Paylaşan arkadaşında aynısını yapması gerekirdi, bir konu açıyorsan fayda şağlaması içindir. Ayrıca moderatörün hepsini test etmesi çok zor ve moderatörlerınde özel hayatı var vakitlerin hepsini burda geçirmeleri imkansız.
o çalıştırır büyük ihtimali8910 da deniyicem şimdi

yöneticilerin mesaj sayısını arttırmak gibi problemi yok teşekkür yazmamızın sebebi saat ve tarih olarak konular geride kalır onayda beklerken bunları üstte çıkarmak / hangi modun onayladığını konu sahibinin görebilmesi ve bir sorunda irtibata geçebilmesi /Sırf mesaj sayınız artsın diye her konuya teşşekkürler, saol, eyvallah, vs. yazmamanızı rica ediyorum. Buraya çalışmayan uydurma bir konu açsam kim bilir kaç kişi saol eyvallah der![]()
üyelerde bizde konu açarken virüslü uygulamalrı paylaşmamak için çaba sarfediyoruz zaten direkt eklenti yetkisi verilmemesinin sebebi budur verilen dosyaları biz indirdiğimiz için önce pcde tarama yapıyor...o zaman ben yabancı bir forumdan virüslü bir paylaşım bulur burda paylaşırım onu teline yüklersin telfnun bozulur ve bna hç bır suç atamassın. Niye? ÇÜNKÜ SENİN TABİRİNLE HER PAYLAŞIMI KONTROL EDEMEM....
- - - Eklendi - - -
lafı moderatore atmıyoz.paylaşımı yapan kişiye
Paylaş bakalım!!ben bi yerden s60v5 için ninja friut buldum c5,03 te yükleniyor fakat beyaz ekran geliyor denemek isteyen olursa payla$a biliri