najanaja Üye Konu Sahibi tenders' Alıntı: tesekkur ederım Genişletmek için tıkla ... rica ederim - - - Eklendi - - - caglar b' Alıntı: güzel oyuna benziyor Genişletmek için tıkla ... rica ederim. - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: eyvallah Genişletmek için tıkla ... rica ederim. - - - Eklendi - - - jatvalca' Alıntı: bu oyununda amma çk çeşiti var ya kardeşim emeğe saygı teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ben bunun dışında bi tane hatırlıyom rica ederim kardeşim.
tenders' Alıntı: tesekkur ederım Genişletmek için tıkla ... rica ederim - - - Eklendi - - - caglar b' Alıntı: güzel oyuna benziyor Genişletmek için tıkla ... rica ederim. - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: eyvallah Genişletmek için tıkla ... rica ederim. - - - Eklendi - - - jatvalca' Alıntı: bu oyununda amma çk çeşiti var ya kardeşim emeğe saygı teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ben bunun dışında bi tane hatırlıyom rica ederim kardeşim.
whiteking17 Üye bu hatanın düzelmiş haliyle bu oyun tekrar yüklenebilir mi? çünkü orda takılınca diğer bölümler açılmıyor
bu hatanın düzelmiş haliyle bu oyun tekrar yüklenebilir mi? çünkü orda takılınca diğer bölümler açılmıyor
najanaja Üye Konu Sahibi whiteking17' Alıntı: bu hatanın düzelmiş haliyle bu oyun tekrar yüklenebilir mi? çünkü orda takılınca diğer bölümler açılmıyor Genişletmek için tıkla ... baktım ama yeni bi sürümü yok demek ki hatalı yapmışlar bunu, yeni sürüm çıkaracak olurlarsa ancak o zaman çözülür sorun - - - Eklendi - - - BULENTATASEVEN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
whiteking17' Alıntı: bu hatanın düzelmiş haliyle bu oyun tekrar yüklenebilir mi? çünkü orda takılınca diğer bölümler açılmıyor Genişletmek için tıkla ... baktım ama yeni bi sürümü yok demek ki hatalı yapmışlar bunu, yeni sürüm çıkaracak olurlarsa ancak o zaman çözülür sorun - - - Eklendi - - - BULENTATASEVEN' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...