Fring'e Skype üzerinden video çağrı desteği eklen(miş)di

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabbar100

cabbar100

Üye
    Konu Sahibi
Fring'e Skype üzerinden video çağrı desteği eklen(miş)di
Geçtiğimiz hafta Android platformuna uyarlananan popüler anlık mesajlaşma yazılımlarından Fring, son derece işlevsel bir başka desteğe daha kavuştu.

Artık Symbian S60 destekli Nokia kullanıcıları Fring ile Skype üzerinden görüntülü görüşme yapabilecekler. Birbirleri arasında ister telefondan telefona veya isterlerse telefondan bilgisayara aramaları gerçekleştirebilecek olan kullanıcıların yapmaları gereken sadece iki şey var. Skype hesabı almak, ve Fring uygulamasını yüklemek.

Şimdilik Nokia'nın dokunmatik modelleri ile N95 ve N82 sahiplerinin yararlanabilecekleri yazılım ilerleyen günlerde diğer platformlara da uyarlanacak imiş. İlgilenenler dikkatine diyelim.

Haber alıntıdır.
Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', 'Maxi Genç ve ahmet fen

Utku

Utku

Üye
saol:oke:

cabbar100

cabbar100

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Telefon kardeşimde bi gelse deneyeceğim bakalım nasıl

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bilgi için teşekkürler.

cabbar100

cabbar100

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim. Bu arada ben bir türlü üye olamadım fringe. Nasıl üye olacağız bilen var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol Cabbar..

cabbar100

cabbar100

Üye
    Konu Sahibi
nadir3391
Rica ederim kardeşim. Kayıt işini de hallettim sağolasın.

kur

kur

Üye
n82, Nokia X6, N97 mini, N97, 5800, N95 8G and N95 FRING-video aramayi destekleyen modellerdir.
PROGRAMI burdaan indirebilirsiniz.
:bye2:

cabbar100

cabbar100

Üye
    Konu Sahibi
Link için teşekkürler.

ahmet fen

Üye
cok süper

--------------- Ekleme ---------------

cok iyide hat üstünden görüntülü oluyomu

ibo_Star

ibo_Star

Üye
acaba 5230 da çalışacakmı
Gerçi Ekran Çözünürlük yazılım nerdeyse hersey 5800 la aynı ama bakalım

ozelayyildiz

Üye
arkadaslar ben kullanıyorum karsıdakı kısıde frıng hesabı olursa da olur ılla skyp gerekmıyor. Yalnız ıkı cıhazdada 3g çekıyor konumda olmalı ıyı bır baglabtı yoksa sık kesıyor ama goruntu ve ses bırlıkte ıyı gelıyor. Cekım ıyı olunca paroblem yok ayrıca aynı anda yazısma ve dosya gonderımıde devam eder . Sesı bıraz etkılıyor bu tabı. İlgilenenlerın bılgısıne. İnternet ucretıne gelınce sınırsız yada yuksek bır internet paketı satın almanız gerekır yoksa coooookk pahalıya patlar. Bu konuda ayrıntılı bılgı için hattınızın internet paketlerıne bakın ;)

'Şeref'

Emekli Yönetici
:tşk:

rey3112

Üye
sağol

denız_23

Üye
slm fring e nasıl üye olabilirim bilen varmı ve skype üyeliğimle cepten ve pc den gırmeye calıstım olmadı nasıl uye olunuyor bu nasıl calısıyor bır anlatın .sımdıden tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt