fring uzerinden msn sesli arama yapamiyorum, aranamiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clltncr

clltncr

Üye
    Konu Sahibi
fring uzerinden msn sesli arama yapamiyorum, aranamiyorum
Bu gune kadar gerek fring, gerekse de nimbuzz uzerinden msn ile gayet guzel sesli arama yapabiliyordum, ancak bu gun msn uzerinden gorusme yaptirmiyor. Ne arayabiliyorum, ne de aranabiliyorum. Nimbuzz dan da aynen. Baska bir msn den kendimi aratiyorum : "Bilgisayar Araması özelliğini destekleyen geliştirmelere sahip olmayan bir sürümünü kullanıyor. Lütfen karşınızdaki kişiden en son Messenger sürümüne yükseltmesini isteyin ve yeniden aramayı deneyin. "
diyor. Bir bilen bir anlayan varmidir, bu sorunu sadece ben mi yasiyorum? *

clltncr

clltncr

Üye
    Konu Sahibi
Fring, Nimbuzz veya Nadir arkadasimin sundugu messengeri indirip de, msn`den 2 gun icinde sesli arama yapabilen var mi? Ben 2 gun oncesine kadar yapabiliyordum, ama artik yapamiyorum. Bir yanit lutfen!!!!!!!!!!

aykizim

Üye
Arkadaşım haklısın artık bende sesli arama yapamıyorum.Problemi ise çözebilmiş değilim.

jeki01

jeki01

Üye
Selam.
benim tel N79 Fring programi yukle bende arama yapamiyorum. Skype yukledim arama yapiyorum.

clltncr

clltncr

Üye
    Konu Sahibi
Fring uzerinden skype ve wirofon aramasi yapabiliyorum, benim sorunum, msn sesli gorusme olmuyor, once oluyordu. Simdi yok. Ya msn bir engel koydu(niye koysun onu anlamis degilim), ya da versiyonla ilgili bir sey. Fring guncellestirmeyi ariyorum, oyle bir sey de bulamadim. Skype da bir cozum ama herkes kullanmiyor.

aykizim

Üye
Arkadaşlar problemi çözen yada hakkında çözüm önerisi olan yokmu? Sanırım problem msn den kaynaklanıyor windows kendisi böyle bir proğram yapamadığı için kıllığına cepten görüşmeye engel oluyor sanırım.Çünkü msn in kendi proğramında bile anlık seli görüşme yok ,sesli mesaj atabiliyorsun.Kedi uzaşamadığı ciğere pis der,microsoft ise uzaşamadığı çiğeri kimseye yedirmiyor...Olay bukadar basit sanırım

clltncr

clltncr

Üye
    Konu Sahibi
Msn den kaynaklandigi fikrine katiliyorum, cunku hem nimbuzz, hem de fring ayni anda msn den gorusturmuyor. Acaba diyorum, eski surum msn kullanan arkadasi olan var mi? Benim messenger arkadaslarimin hepsi yeni surume gectiler. onlari bir denesek, belki msn in bu surumu izin vermiyor olabilir. Cunku, pc den aradigimda buna benzer bir uyari cikiyor. Ya da fring ya da nimbuzz u silip, bir daha kurmak cozum olabilir belki.

clltncr

clltncr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar nimbuzz dan artik msn sesli gorusme yapilabiliyor, bilginize..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt