noss_bar
Emekli Yönetici
[fring] fring v4.05 Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA
[h=1][fring] fring v4.05 Symbian^3 Unsigned TR - MaxiPDA[/h]
Kurlumu geçmeden önce mutlaka uygulanması gerekenler:
- Daha önce telefonunuza fring uygulamasını kurduysanız kaldırın.
- Kardırma işlemi bittikten sonra yeni kuruluma geçmeden önce x-plore dosya yöneticisi sayesinde C:/system/03081978 klasörünü siliniz. ve yeni kuruluma başlayınız. yoksa kurulum tamamlanır ama uygulamaya giremezseniz. hatayla karşılaşırsınız.
-daha önce kurup kaldırdıysanız fringin atık dosyaları olanC:/system/03081978 kasörünü siliniz. yeni kuruluma başlayabilirsiniz.
Kurulum hakkında yardımlarından dolayı kurtulus40 abimize teşekkür ederim.
Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)
Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!
En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim .
İyi Günlerde kullanın. MaxiCep (noss_bar)
Kurlumu geçmeden önce mutlaka uygulanması gerekenler:
- Daha önce telefonunuza fring uygulamasını kurduysanız kaldırın.
- Kardırma işlemi bittikten sonra yeni kuruluma geçmeden önce x-plore dosya yöneticisi sayesinde C:/system/03081978 klasörünü siliniz. ve yeni kuruluma başlayınız. yoksa kurulum tamamlanır ama uygulamaya giremezseniz. hatayla karşılaşırsınız.
-daha önce kurup kaldırdıysanız fringin atık dosyaları olanC:/system/03081978 kasörünü siliniz. yeni kuruluma başlayabilirsiniz.
Kurulum hakkında yardımlarından dolayı kurtulus40 abimize teşekkür ederim.
Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)
Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!
En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim .
İyi Günlerde kullanın. MaxiCep (noss_bar)
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

rica ederim çeviriler devam ediyor uygulamları çeviriyorum hatalar olabilri hatalar için geri bildirim yaparsanız sevinirim amaç ingilizce'ye isyan türkçeyi mükemmeleştirmek. ugulama adlarını bile çeviriyorum o derece isyandayım
ystem/03081978 isimli klasörüde komple sil sonra kurulumu tekrar gerçekleştir. ondan sonra kurulup açılıyor belle de sorun olmadı. sistemin farklıysa birşey diyemiyorum. kurtuluş40 abimize danış. sanırım kurulumdan sonra atma hala devam ediyorsa yukarda bahsettiğim klsörün için de 2 tane dat uzantılı dosya silinmesi gerekiyor öyle birşey demişti. bende sorun olmadığı için o konuya girmedim. olsaydı mutlaka konuda bildirirdim. kimseyi mağdur etmek istemem.