[fring] fring v4.05 Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[fring] fring v4.05 Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA
[h=1][fring] fring v4.05 Symbian^3 Unsigned TR - MaxiPDA[/h]
Kurlumu geçmeden önce mutlaka uygulanması gerekenler:
- Daha önce telefonunuza fring uygulamasını kurduysanız kaldırın.

- Kardırma işlemi bittikten sonra yeni kuruluma geçmeden önce x-plore dosya yöneticisi sayesinde C:/system/03081978 klasörünü siliniz. ve yeni kuruluma başlayınız. yoksa kurulum tamamlanır ama uygulamaya giremezseniz. hatayla karşılaşırsınız.

-daha önce kurup kaldırdıysanız fringin atık dosyaları olanC:/system/03081978 kasörünü siliniz. yeni kuruluma başlayabilirsiniz.

Kurulum hakkında yardımlarından dolayı kurtulus40 abimize teşekkür ederim.

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim .

İyi Günlerde kullanın. MaxiCep (noss_bar)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: belco2, biltek, aydin_mert_06 ve 11 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler :good:
Eline sağlık Levent...

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler eline sağlık

savas_yal

savas_yal

Üye
harika bir çalışma olmuş ellerinize sağlık

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler:alkis

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Levent tesekkurler eline saglik.

cemokka

Üye
Girişiniz yapılıyor diyor tel listesi çıkar çıkmaz program kapanıyor.

cemokka

Üye
Bağlantı ayarlarını kontrol ettin mi?

bağlantı ayarları derken neden bahsediyorsunuz? Biraz ayrıntılı açabilirmisiniz?

----------Eklendi @ 06:47:02 ---------- Yazıldı @ 06:43:08 ----------

Eğer internet bağlantısını seç seçeneği var ilk açılırken ondan bahsediyorsanız zaten avea internet seçeneğini seçiyorum.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
eline saglık dostum

royal034

Üye
arkadaşlar her kimin ve kimlerin emeği geçmiş ise çok çok teşekkür ediyorum uzun zamandır bekliyor idim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar her kimin ve kimlerin emeği geçmiş ise çok çok teşekkür ediyorum uzun zamandır bekliyor idim

benden bahsediyorsun :) rica ederim çeviriler devam ediyor uygulamları çeviriyorum hatalar olabilri hatalar için geri bildirim yaparsanız sevinirim amaç ingilizce'ye isyan türkçeyi mükemmeleştirmek. ugulama adlarını bile çeviriyorum o derece isyandayım :)

----------Eklendi @ 19:57:38 ---------- Yazıldı @ 19:49:27 ----------

bağlantı ayarları derken neden bahsediyorsunuz? Biraz ayrıntılı açabilirmisiniz?

----------Eklendi @ 06:47:02 ---------- Yazıldı @ 06:43:08 ----------

Eğer internet bağlantısını seç seçeneği var ilk açılırken ondan bahsediyorsanız zaten avea internet seçeneğini seçiyorum.

işin aslı uygulamanın bazen atma sorunu oluyor fring uygulamasını kaldır kaldrıdıktan sonra c:system/03081978 isimli klasörüde komple sil sonra kurulumu tekrar gerçekleştir. ondan sonra kurulup açılıyor belle de sorun olmadı. sistemin farklıysa birşey diyemiyorum. kurtuluş40 abimize danış. sanırım kurulumdan sonra atma hala devam ediyorsa yukarda bahsettiğim klsörün için de 2 tane dat uzantılı dosya silinmesi gerekiyor öyle birşey demişti. bende sorun olmadığı için o konuya girmedim. olsaydı mutlaka konuda bildirirdim. kimseyi mağdur etmek istemem.

cemokka

Üye
benden bahsediyorsun :) rica ederim çeviriler devam ediyor uygulamları çeviriyorum hatalar olabilri hatalar için geri bildirim yaparsanız sevinirim amaç ingilizce'ye isyan türkçeyi mükemmeleştirmek. ugulama adlarını bile çeviriyorum o derece isyandayım :)

----------Eklendi @ 19:57:38 ---------- Yazıldı @ 19:49:27 ----------

işin aslı uygulamanın bazen atma sorunu oluyor fring uygulamasını kaldır kaldrıdıktan sonra c:system/03081978 isimli klasörüde komple sil sonra kurulumu tekrar gerçekleştir. ondan sonra kurulup açılıyor belle de sorun olmadı. sistemin farklıysa birşey diyemiyorum. kurtuluş40 abimize danış. sanırım kurulumdan sonra atma hala devam ediyorsa yukarda bahsettiğim klsörün için de 2 tane dat uzantılı dosya silinmesi gerekiyor öyle birşey demişti. bende sorun olmadığı için o konuya girmedim. olsaydı mutlaka konuda bildirirdim. kimseyi mağdur etmek istemem.

uygulamayı kaldırıp
c: system/03081978 sildim tekrar yükledim ama maalesef yine olmadı. bi terslik var ama anlamadım. c: system/03081978 içinde 5 tane dat var . hangi 2 si silinecek acaba? bilginiz varmı?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamayı kaldırıp
c: system/03081978 sildim tekrar yükledim ama maalesef yine olmadı. bi terslik var ama anlamadım. c: system/03081978 içinde 5 tane dat var . hangi 2 si silinecek acaba? bilginiz varmı?

kurtuluş40'a özelden mesaj at abimiz ilgilenecektir. sanırım daha önce bunla ilgili konu açılmış ya konuyu bul yada özelden mesaj at.

selam12345

Üye
sorunsuz ve gayet güzel çalışıyor arkadalar TEŞEKÜRLER

fatihadak06

Üye
ben görüntülü arama yapamadım olmuyor yapabilen var mı tel c6-01

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sanırım görüntülü için wifi bağlantısı lazım. kişi listemde kimse ekli olmadığı için deneme şansım olmadı. veya uygulama henüz symbian 3 için düzenlenmedi kendi imkanlarımızda bu uygulamayı s3 te çalıştırabildik.

Maxi -28-

Üye
ücretsiz nasıl knuşcaz bunla.kredi istiyo

electroizm

Üye
ücretsiz nasıl knuşcaz bunla.kredi istiyo
ücretsiz konuşmak için karşı tarafta da fring uygulamasının olması gerekiyor sip, skype, gmail görüntülü konuşmayı destekliyor messenger de yıllardır sorun var kullanmak için internet görüntülü konuşabilmek için edge dışında utms(3g) yada wifi olması gerekiyor haliyle :) görüntülü konuşmak için en iyi uygulamadır.
kardeşim ellerin dert görmesin klavye ne sağlık ilk çevirmek istediğim program buydu iş güç işte vakit bulamadık süpersin kardeşim :)

----------Eklendi @ 12:39:59 ---------- Yazıldı @ 12:30:02 ----------

kurtuluş40'a özelden mesaj at abimiz ilgilenecektir. sanırım daha önce bunla ilgili konu açılmış ya konuyu bul yada özelden mesaj at.

Sanırım görüntülü için wifi bağlantısı lazım. kişi listemde kimse ekli olmadığı için deneme şansım olmadı. veya uygulama henüz symbian 3 için düzenlenmedi kendi imkanlarımızda bu uygulamayı s3 te çalıştırabildik.

symbian ^3 anna bellede destekliyor. bellede ilk kullanımdan sonra programdan atıyor bunu aşmak için x- plore programıyla c:\system\03081978\WISPrPt.dat dosyası üzerine gelip menü-dosya-düzenle deyip dosyanın içini tamamıyle silmek gerekir bunu yaptıktan sonra program dan atma yada bağlanamama sorunu olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

Üst Alt