Xxkuzgun Üye Bu programda 3g bağlantısı olmadan görüntülü görüşme olabilirmi acaba.?bu konuda hiç bilgi yok.teşekürler
Bu programda 3g bağlantısı olmadan görüntülü görüşme olabilirmi acaba.?bu konuda hiç bilgi yok.teşekürler
promac Üye Görüntülü görüşme Skype üzerinden yapabilirsiniz. Fakat artık Skype desteklemiyor o yüzden şuan için ücretsiz görüntülü görüşme yapamazsınız.
Görüntülü görüşme Skype üzerinden yapabilirsiniz. Fakat artık Skype desteklemiyor o yüzden şuan için ücretsiz görüntülü görüşme yapamazsınız.
selcuktevkur Üye skype yok verdiğin programın içinde hatta bir çoğu yok ama ben skpe ile işim olduğu için skype söylüyorum tum uğraşlarım boşa gitti sitede verilen hiç bir sürümde de yok yaklaşık 5 tane denedim
skype yok verdiğin programın içinde hatta bir çoğu yok ama ben skpe ile işim olduğu için skype söylüyorum tum uğraşlarım boşa gitti sitede verilen hiç bir sürümde de yok yaklaşık 5 tane denedim
pazzoo Üye emegine saglik kardes , ama benim bir sorum olacak , bu programla msn den gorusme yapabilirmiyiz , yani tipki skaype deki gibi konusabilirmiyiz ?
emegine saglik kardes , ama benim bir sorum olacak , bu programla msn den gorusme yapabilirmiyiz , yani tipki skaype deki gibi konusabilirmiyiz ?
turkyilmaz Üye savulun ----------Eklendi @ 20:26:45 ---------- Yazıldı @ 20:20:37 ---------- teşekurler