friendss please help mee

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
iyide nerde açtın burası gereksizler bölümü

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Open Google Transate, and translate them to Turkish. They're totally wrong, cause I didn't use Google Translate. In your style "I can use my mind, too". Did u get that? :) Take your awful "English" and run 4th grade again. :kotu:----------Eklendi @ 19:35:13 ---------- Yazıldı @ 19:33:42 ----------That was perfect bro :alkis----------Eklendi @ 19:36:02 ---------- Yazıldı @ 19:35:13 ----------That was too :alkis----------Eklendi @ 19:42:57 ---------- Yazıldı @ 19:36:02 ----------Haha :D Bunu sen mi söylüyorsun? "Don't locked this topic" diyen adam. Bravo :alkis Kendisinden daha iyi İngilizce bilen her insana, GT kullanıyor diyen adam? Lütfen..
evet ben soyluyorum liseli . sorun mu var ? :zzz:

----------Eklendi @ 21:15:46 ---------- Yazıldı @ 21:14:09 ----------

ergenler basti konumu ya

Del Rey

Del Rey

Üye

ergenler basti konumu ya

O liseli dediğin, kullandığın telefonun sorunlarının yarısını halletti. CFW Atmak, Bazı Polarbit oyunları gibi. Doğru düzgün İngilizce bile konuşamıyorken, burada gelip bana yaşın hesabını soramazsın, ki sormamalısın da.

jigsaw_54

Üye
O liseli dediğin, kullandığın telefonun sorunlarının yarısını halletti. CFW Atmak, Bazı Polarbit oyunları gibi. Doğru düzgün İngilizce bile konuşamıyorken, burada gelip bana yaşın hesabını soramazsın, ki sormamalısın da.

kusura bakma da burda da kimse kimseye ahkam kesemez ki kesmemelisin de...ayrıca bunları yapman çok büyük marifet değil bunu da belirtelim..

Del Rey

Del Rey

Üye

kusura bakma da burda da kimse kimseye ahkam kesemez ki kesmemelisin de...ayrıca bunları yapman çok büyük marifet değil bunu da belirtelim..

Sen onu, önüne geleni "Ergen" olarak nitelendiren; hazır yemekten pek hoşlanan bazı gençlere söyle. Aynı gençlerin büyük çoğunluğu gününün yüzde 60'ını MMORPG türü oyunlar oynayarak geçiriyor. Benim gibilerse yüzde 60'lık kısmını programlama öğrenmek ve kendini geliştirmek için. Eh, biraz fark olmalı diyorum.

Aynı zamanda çok büyük marifet değil diyorsun da; aylardır S60v5 forumunda bağıra bağıra canları çıktı çoğunun :) Sor istersen CFW geldi, C6 portu da gelecek; büyük bir iş mi küçük mü diye ^^

jigsaw_54

Üye
Sen onu, önüne geleni "Ergen" olarak nitelendiren; hazır yemekten pek hoşlanan bazı gençlere söyle. Aynı gençlerin büyük çoğunluğu gününün `'ını MMORPG türü oyunlar oynayarak geçiriyor. Benim gibilerse `'lık kısmını programlama öğrenmek ve kendini geliştirmek için. Eh, biraz fark olmalı diyorum.

Aynı zamanda çok büyük marifet değil diyorsun da; aylardır S60v5 forumunda bağır bağıra canları çıktı çoğunun :) Sor istersen CFW geldi, C6 portu da gelecek; büyük bir iş mi küçük mü diye ^^

kimin ne yaptığı umrumda değil ama senin yaptığın için konuşuyoruz kendini övmene gerek yok...bundan bahsediyorum ben kimin neyden hoşlandığı umrumda bile olmaz KENDİ ZEVKİDİR...öğrenmek isteyen her türlü öğrenir sen öğrendiysen hava atmana gerek yok ...

Del Rey

Del Rey

Üye
Peki, o zaman benim yaptığım işlere ve de bana laf atmazsanız; benim de sizlere bunu söylemek gibi bir lüksüm yok :) Tekrarlıyorum, öncelikle uyarını Bay Ergen'e sor. :)

(Ki, Steve Jobs, Bill Gates zamanında sokakta futbol oynasaydı şimdi halimiz ne olurdu)

Dafny

Dafny

Üye
Upss :ehe

jigsaw_54

Üye
atanlara söyle sen beni daha önce senin konularında filan bişeyler yazdığımı eleştirdiğimi filan gördün mü? ben buraya senin yazını görünce girdim işin içinde Akif'i görünce de yazdım konu ney onu da bilmiyorum ama ben orda senin uslübüne tepki olarak cevap verdim...

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
Del Rey

Del Rey

Üye
1
dont worry about it. i cant use Gt. i can use my mind. do you understand ? ok. now go way

2

ergenler basti konumu ya

Şimdi sorunumu anlatabildim mi?

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
ikinizde birbirinizi aşağılıyodunuz ikinizde suçlusunuz :ehe cezanız :kirbac: :ehe

----------Eklendi @ 23:30:55 ---------- Yazıldı @ 23:18:35 ----------

evet ben soyluyorum liseli . sorun mu var ? :zzz:----------Eklendi @ 21:15:46 ---------- Yazıldı @ 21:14:09 ----------ergenler basti konumu ya
symbian türkiye bi bakıma haklıda herkes kaldırmaz bu tür mizahları şahsen bana liseli desen buna daha çok gülerim ama ergen dersen alınırım

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
bak şimdi symbian neydi adın erdem. 1.si aferim guzel işlerle uğraşıyosun hoş ama neden buuuuu kadar övünmeyi seven birisn anlamadım. ' ben şunu yapıyom program kodluyom bilmem port yapıyom zırt yapıyom' . ee aferim iyi de tamam yanı neden övunuyosun ki. ben teli ilk aldığım zamanda bi hevesle ole uygulamalar falan şey etmiştik. son 1.5 2 aydır telefona tema bile yuklemedım aslanım.senin bu foruma ilk geldiğini hatırlıyorum bişey bilmeyen bi uyeydin sonradan bi havalar bi havalar. neyse üniversite başlıyor onunla uğraşmam lazım yap port yap zırt yap umrumda değil anladınmı.

Peki, o zaman benim yaptığım işlere ve de bana laf atmazsanız
demişsin. ee sen ne gelip benım konuma 'oooo totally wrong! falan yazıyosun. sanane gardaşım mizah amaçlı açtım konumu sanane yanı benım ingilizcemde Sa-na-ne! Allah bilir ne kurslara gittin ne dersler gordun de bole apaçi apaçi ingilizce konusuyosun.ben hiç bi kurs ders vs gormedim. lise 2 den beri okuladada ders yok. ama geliştirdim gayet yabancı arkadaşlarım la sohbet ede ede geliştirdim mis gibi hemde. benım bildiğim konusma ingilizcesi yeğenim. bi kaliteli bi kursa git bakalım yada kalıtelı bi hocaya sor o kurslarda okuladkı gibimi oğretıyolar ? hayır! şimdi dicen ki ' bende konusuyom yabancılar la ne var' la olom gidip twitterde vs resmi adamlarla konusursan tabi bi fark olmaz. yanı ben gidip bi yabancı ya 'dont locked my topic' desem. o 'ed' ekinden dolayı anlamamazlık yaşamaz tabi 'mal!' değilse yani.anlar yanı ok? bide gelmiş tamamen yanlış yazmıssın yazmıs altıustu 2 harfi fazla yazmısım be bunun neresı tamamen. 1 kelimeyi bile doğru yazsam tamamen yanlış olmaz anladınmı? bu kısmendir! ingilizceyı öğrenmişssin ama biraz da Türkçe öğren tamammı aslanım.

şurda mızah amaçlı bi konu açtık gelmiş artis artis liseli edasıyla bana hava yapıyo. defol git konumdan la bide senle mı uğraşıcam bebeye bak Allah m ne gunlere kaldık ya..

----------Eklendi @ 01:36:37 ---------- Yazıldı @ 01:35:17 ----------

Peki, o zaman benim yaptığım işlere ve de bana laf atmazsanız; benim de sizlere bunu söylemek gibi bir lüksüm yok :) Tekrarlıyorum, öncelikle uyarını Bay Ergen'e sor. :)

(Ki, Steve Jobs, Bill Gates zamanında sokakta futbol oynasaydı şimdi halimiz ne olurdu)
bide bay ergene bak lan 2 tane port yaptı diye kendını Bill Gates le falan kıyaslıyo . hey Allah m hey Allah m bole uyeler adama ban yedirtir yav..

----------Eklendi @ 01:37:11 ---------- Yazıldı @ 01:36:37 ----------

atanlara söyle sen beni daha önce senin konularında filan bişeyler yazdığımı eleştirdiğimi filan gördün mü? ben buraya senin yazını görünce girdim işin içinde Akif'i görünce de yazdım konu ney onu da bilmiyorum ama ben orda senin uslübüne tepki olarak cevap verdim...
sağol gardaşım salla liselilerle uğraşıyoruz işte..

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bende liseliyim :zzz:

Aege

Aege

Üye
bak şimdi symbian neydi adın erdem. 1.si aferim guzel işlerle uğraşıyosun hoş ama neden buuuuu kadar övünmeyi seven birisn anlamadım. ' ben şunu yapıyom program kodluyom bilmem port yapıyom zırt yapıyom' . ee aferim iyi de tamam yanı neden övunuyosun ki. ben teli ilk aldığım zamanda bi hevesle ole uygulamalar falan şey etmiştik. son 1.5 2 aydır telefona tema bile yuklemedım aslanım.senin bu foruma ilk geldiğini hatırlıyorum bişey bilmeyen bi uyeydin sonradan bi havalar bi havalar. neyse üniversite başlıyor onunla uğraşmam lazım yap port yap zırt yap umrumda değil anladınmı.demişsin. ee sen ne gelip benım konuma 'oooo totally wrong! falan yazıyosun. sanane gardaşım mizah amaçlı açtım konumu sanane yanı benım ingilizcemde Sa-na-ne! Allah bilir ne kurslara gittin ne dersler gordun de bole apaçi apaçi ingilizce konusuyosun.ben hiç bi kurs ders vs gormedim. lise 2 den beri okuladada ders yok. ama geliştirdim gayet yabancı arkadaşlarım la sohbet ede ede geliştirdim mis gibi hemde. benım bildiğim konusma ingilizcesi yeğenim. bi kaliteli bi kursa git bakalım yada kalıtelı bi hocaya sor o kurslarda okuladkı gibimi oğretıyolar ? hayır! şimdi dicen ki ' bende konusuyom yabancılar la ne var' la olom gidip twitterde vs resmi adamlarla konusursan tabi bi fark olmaz. yanı ben gidip bi yabancı ya 'dont locked my topic' desem. o 'ed' ekinden dolayı anlamamazlık yaşamaz tabi 'mal!' değilse yani.anlar yanı ok? bide gelmiş tamamen yanlış yazmıssın yazmıs altıustu 2 harfi fazla yazmısım be bunun neresı tamamen. 1 kelimeyi bile doğru yazsam tamamen yanlış olmaz anladınmı? bu kısmendir! ingilizceyı öğrenmişssin ama biraz da Türkçe öğren tamammı aslanım.şurda mızah amaçlı bi konu açtık gelmiş artis artis liseli edasıyla bana hava yapıyo. defol git konumdan la bide senle mı uğraşıcam bebeye bak Allah m ne gunlere kaldık ya..----------Eklendi @ 01:36:37 ---------- Yazıldı @ 01:35:17 ----------bide bay ergene bak lan 2 tane port yaptı diye kendını Bill Gates le falan kıyaslıyo . hey Allah m hey Allah m bole uyeler adama ban yedirtir yav..----------Eklendi @ 01:37:11 ---------- Yazıldı @ 01:36:37 ----------sağol gardaşım salla liselilerle uğraşıyoruz işte..
hahhaahaa :D :D

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Evet biliyorum. Liseli kelimesini okul olarak değilde akıl olduğunu anlamadığından belli guzel kardeşim :)

----------Eklendi @ 01:59:27 ---------- Yazıldı @ 01:58:28 ----------

Yav Hasan abi nerdesın banla şunları valla yoksa yakında ben ban yicem ha. geliyolar konuma bi gidin kardeşim anaa. çattık yav :ah

Aege

Aege

Üye
bende üniversiteliyim ama liseyi özledi :D :D hahaahhaaaa gülmekten yarılcam :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
OK.We Calm Down and resume this konu :ehe

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
şu koca koca yazıları görünce camdan atlayasım geliyor somuru:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt