bende gereksizlerde açta yazalım bişiler diyomonu demiyorum adminler konumu kapattı
paylaşımınmı vardı yoksa sohbet içinmi açmıştınevet ben soyluyorum liseli . sorun mu var ?Open Google Transate, and translate them to Turkish. They're totally wrong, cause I didn't use Google Translate. In your style "I can use my mind, too". Did u get that?Take your awful "English" and run 4th grade again.
----------Eklendi @ 19:35:13 ---------- Yazıldı @ 19:33:42 ----------That was perfect bro
----------Eklendi @ 19:36:02 ---------- Yazıldı @ 19:35:13 ----------That was too
----------Eklendi @ 19:42:57 ---------- Yazıldı @ 19:36:02 ----------Haha
Bunu sen mi söylüyorsun? "Don't locked this topic" diyen adam. Bravo
Kendisinden daha iyi İngilizce bilen her insana, GT kullanıyor diyen adam? Lütfen..

evet ben soyluyorum liseli . sorun mu var ?
----------Eklendi @ 21:15:46 ---------- Yazıldı @ 21:14:09 ----------
ergenler basti konumu ya
O liseli dediğin, kullandığın telefonun sorunlarının yarısını halletti. CFW Atmak, Bazı Polarbit oyunları gibi. Doğru düzgün İngilizce bile konuşamıyorken, burada gelip bana yaşın hesabını soramazsın, ki sormamalısın da.
kusura bakma da burda da kimse kimseye ahkam kesemez ki kesmemelisin de...ayrıca bunları yapman çok büyük marifet değil bunu da belirtelim..
Sor istersen CFW geldi, C6 portu da gelecek; büyük bir iş mi küçük mü diye ^^Sen onu, önüne geleni "Ergen" olarak nitelendiren; hazır yemekten pek hoşlanan bazı gençlere söyle. Aynı gençlerin büyük çoğunluğu gününün `'ını MMORPG türü oyunlar oynayarak geçiriyor. Benim gibilerse `'lık kısmını programlama öğrenmek ve kendini geliştirmek için. Eh, biraz fark olmalı diyorum.
Aynı zamanda çok büyük marifet değil diyorsun da; aylardır S60v5 forumunda bağır bağıra canları çıktı çoğununSor istersen CFW geldi, C6 portu da gelecek; büyük bir iş mi küçük mü diye ^^
2dont worry about it. i cant use Gt. i can use my mind. do you understand ? ok. now go way
evet ben soyluyorum liseli . sorun mu var ?
----------Eklendi @ 21:15:46 ---------- Yazıldı @ 21:14:09 ----------
ergenler basti konumu ya
cezanız

symbian türkiye bi bakıma haklıda herkes kaldırmaz bu tür mizahları şahsen bana liseli desen buna daha çok gülerim ama ergen dersen alınırımevet ben soyluyorum liseli . sorun mu var ?----------Eklendi @ 21:15:46 ---------- Yazıldı @ 21:14:09 ----------ergenler basti konumu ya
demişsin. ee sen ne gelip benım konuma 'oooo totally wrong! falan yazıyosun. sanane gardaşım mizah amaçlı açtım konumu sanane yanı benım ingilizcemde Sa-na-ne! Allah bilir ne kurslara gittin ne dersler gordun de bole apaçi apaçi ingilizce konusuyosun.ben hiç bi kurs ders vs gormedim. lise 2 den beri okuladada ders yok. ama geliştirdim gayet yabancı arkadaşlarım la sohbet ede ede geliştirdim mis gibi hemde. benım bildiğim konusma ingilizcesi yeğenim. bi kaliteli bi kursa git bakalım yada kalıtelı bi hocaya sor o kurslarda okuladkı gibimi oğretıyolar ? hayır! şimdi dicen ki ' bende konusuyom yabancılar la ne var' la olom gidip twitterde vs resmi adamlarla konusursan tabi bi fark olmaz. yanı ben gidip bi yabancı ya 'dont locked my topic' desem. o 'ed' ekinden dolayı anlamamazlık yaşamaz tabi 'mal!' değilse yani.anlar yanı ok? bide gelmiş tamamen yanlış yazmıssın yazmıs altıustu 2 harfi fazla yazmısım be bunun neresı tamamen. 1 kelimeyi bile doğru yazsam tamamen yanlış olmaz anladınmı? bu kısmendir! ingilizceyı öğrenmişssin ama biraz da Türkçe öğren tamammı aslanım.Peki, o zaman benim yaptığım işlere ve de bana laf atmazsanız
bide bay ergene bak lan 2 tane port yaptı diye kendını Bill Gates le falan kıyaslıyo . hey Allah m hey Allah m bole uyeler adama ban yedirtir yav..Peki, o zaman benim yaptığım işlere ve de bana laf atmazsanız; benim de sizlere bunu söylemek gibi bir lüksüm yokTekrarlıyorum, öncelikle uyarını Bay Ergen'e sor.
![]()
(Ki, Steve Jobs, Bill Gates zamanında sokakta futbol oynasaydı şimdi halimiz ne olurdu)
sağol gardaşım salla liselilerle uğraşıyoruz işte..atanlara söyle sen beni daha önce senin konularında filan bişeyler yazdığımı eleştirdiğimi filan gördün mü? ben buraya senin yazını görünce girdim işin içinde Akif'i görünce de yazdım konu ney onu da bilmiyorum ama ben orda senin uslübüne tepki olarak cevap verdim...
hahhaahaabak şimdi symbian neydi adın erdem. 1.si aferim guzel işlerle uğraşıyosun hoş ama neden buuuuu kadar övünmeyi seven birisn anlamadım. ' ben şunu yapıyom program kodluyom bilmem port yapıyom zırt yapıyom' . ee aferim iyi de tamam yanı neden övunuyosun ki. ben teli ilk aldığım zamanda bi hevesle ole uygulamalar falan şey etmiştik. son 1.5 2 aydır telefona tema bile yuklemedım aslanım.senin bu foruma ilk geldiğini hatırlıyorum bişey bilmeyen bi uyeydin sonradan bi havalar bi havalar. neyse üniversite başlıyor onunla uğraşmam lazım yap port yap zırt yap umrumda değil anladınmı.demişsin. ee sen ne gelip benım konuma 'oooo totally wrong! falan yazıyosun. sanane gardaşım mizah amaçlı açtım konumu sanane yanı benım ingilizcemde Sa-na-ne! Allah bilir ne kurslara gittin ne dersler gordun de bole apaçi apaçi ingilizce konusuyosun.ben hiç bi kurs ders vs gormedim. lise 2 den beri okuladada ders yok. ama geliştirdim gayet yabancı arkadaşlarım la sohbet ede ede geliştirdim mis gibi hemde. benım bildiğim konusma ingilizcesi yeğenim. bi kaliteli bi kursa git bakalım yada kalıtelı bi hocaya sor o kurslarda okuladkı gibimi oğretıyolar ? hayır! şimdi dicen ki ' bende konusuyom yabancılar la ne var' la olom gidip twitterde vs resmi adamlarla konusursan tabi bi fark olmaz. yanı ben gidip bi yabancı ya 'dont locked my topic' desem. o 'ed' ekinden dolayı anlamamazlık yaşamaz tabi 'mal!' değilse yani.anlar yanı ok? bide gelmiş tamamen yanlış yazmıssın yazmıs altıustu 2 harfi fazla yazmısım be bunun neresı tamamen. 1 kelimeyi bile doğru yazsam tamamen yanlış olmaz anladınmı? bu kısmendir! ingilizceyı öğrenmişssin ama biraz da Türkçe öğren tamammı aslanım.şurda mızah amaçlı bi konu açtık gelmiş artis artis liseli edasıyla bana hava yapıyo. defol git konumdan la bide senle mı uğraşıcam bebeye bak Allah m ne gunlere kaldık ya..----------Eklendi @ 01:36:37 ---------- Yazıldı @ 01:35:17 ----------bide bay ergene bak lan 2 tane port yaptı diye kendını Bill Gates le falan kıyaslıyo . hey Allah m hey Allah m bole uyeler adama ban yedirtir yav..----------Eklendi @ 01:37:11 ---------- Yazıldı @ 01:36:37 ----------sağol gardaşım salla liselilerle uğraşıyoruz işte..

Evet biliyorum. Liseli kelimesini okul olarak değilde akıl olduğunu anlamadığından belli guzel kardeşimbende liseliyim![]()

nereyi kazandın lebende üniversiteliyim ama liseyi özledi![]()
hahaahhaaaa gülmekten yarılcam
![]()

sakin ol şampiyon atlama.şu koca koca yazıları görünce camdan atlayasım geliyor![]()