Faturasız Freezone 19 TL

Sponsorlu Bağlantılar

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Freezone 19 TL
Arkadaşlar numarasını Vodafone Freezone'a taşıyanlar Heryöne 500 dakika + Vodafone içi 2000 dakika + 1 Gb internet paketine sadece 19 tl'ye sahip oluyomuş.Dün tesadüfen reklamlarda gördüm.Bugün Vodafone bayisine gidip numara taşıma işlemini gerçekleştirdim.Bu kampanya ile ilgili bilgisi olanlar anlatabilir mi detayları ?
Tamam konu halledildi.Sitesinde baktığımda bulamamıştım Vodafone Freezone Facebook sayfasında baktığımda gördüm.Esnek 1 GB paketiymiş.Heryöne 500 dakika + Vodafone içi 2000 dakika + Heryöne 5000 SMS + 1 GB internet 19 TL imiş.Yalnız Vodafone içi 2000 dakika sadece hafta sonları akşam 21.00 ile sabah 09.00 arası geçerliymiş.
Paketle ilgilenen arkadaşlar burdan bilgilenebilir.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
her yöne 500 dakika yetiyorsa, bana göre vodafone içi 2000 dknın pek önemi yok
ben 500 dk+1000 sms+1 gb efsane altın paketine 18 tl ödüyorum. ben buna bile iyi diyorken sizin tarifeniz daha güzelmiş :)
faturasız kullanmayanlara çok ideal bence

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Bende Avea'nın ikili1000 paketini kullanıyodum 1gb internet + 1000 dakika 19 tl idi..Ancak kız arkadaşımla konuşacağım için dakikası daha fazla olan bir paket arayışına koyuldum.Sonra bu paketle karşılaştım.Kız arkadaşım ve ben de Vodafone'a geçtik ve bu paketi yaptık.Bu paketle birlikte hem onda 2500 dakika var hemde bende 2500 dakika var toplamı 5000 dakka yapıyo..Sevgililer veya çiftler için gayet iyi bir paket.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Tabiki en güzelini yapmışsınız hocam.
Benim tarifem aynen üstte yazdığım gibi devam ediyor ama üstüne 3-5 lira verip daha fazla sms alabileceğim bir paket olsa ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Hepsi yetiyor ama sms yetmediği için ne yazıkki +12 tl verip sms paketi almak zorunda kalıyorum, bu da bana aylık 30 tl'ye mal olabiliyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt