FreeStore_StoreDroid v9.0

Solar walk diye 2 liralık bir uygulama var hiçbir yerde çalışan sürümünü bulamamıştı. Sizin ppaylaştığınız programı da denedim bulamadı.. Yardımcı olabilir misiniz

Konu Sahibi
Solar walk diye 2 liralık bir uygulama var hiçbir yerde çalışan sürümünü bulamamıştı. Sizin ppaylaştığınız programı da denedim bulamadı.. Yardımcı olabilir misiniz
Calışan derken lisans kontrolü mü var?

Calışan derken lisans kontrolü mü var?
web sitelerinde hiç bulamadım.sadece blackmarkette apk sını buldum rootlu/rootsuz cihazda lisans denetimlerini kapatarak denedim program hiç açılmıyor bile.Apk sı 10 mb gibi bir şeydi lakin 200 mb küsür de obb dosyası vardı (free sürümünden biliyorum)

Anil-D

Üye
Teşekkürler abi

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi
Buna benzer uygulamalar paylastim çeşitli uyg. Bolumunde eski konulara bir bak istersen

Konu Sahibi

Linkteki uygulamaya bir bak istersen

Star Chart Infinite v3.0.06 (3006000) (gps destekli uzay haritasi) - MaxiCep

Birkaç farkli uygulama daha paylasmistim ama isimleri aklımda degil

Konu Sahibi
Bende bu alandaki uygulamalar zaten mevcut.. Bana solarwalk lazım. Blackmarkette var ama hem Ingilizcem iyi değil hemde obb hakkında birşey geçmiyordu.sana zahmet olmazsa bi ordan bak
Yinede sağol kardeş
Blackmarketten indir belki data dosyasını kendisi cekiyordur

M.F.E

Üye
Teşekkürler

Her uygulamayı indirmiyor maalesef En azından birçok program var.

Keşke kitaplarıda indirebilse

Tepkiler: germansoldier

Adanalim

Üye
Selam Bahadir arkadas, bu programi indirmek istiyom lakin "apk" olarak sorun yasiyorum, rica etsem bu programi "rar dosyasi icinde paylasman mümkünmü? tesekkür