Freedom [Google Play in-App Purchase Hacking] v1.0.6

Konu Sahibi
Freedom [Google Play in-App Purchase Hacking] v1.0.6
anlatım @cemaltr18
Arkadaşlar öncelikle belirteyim ki bu uygulama google playden bedava olarak indirip daha sonra oyun içinde para ile satılan eşyaları bedavaya almamızı sağlıyor. Yani ücretli bir uygulamayı indiremezsiniz en azından ben indiremedim.Çünkü Google uygulamayı kontrol ediyor ve google playden indirilmediğini algılıyor bunun için ücretsiz uygulamalarda işe yaramakta.

Kullanımına gelelim uygulama öncelikle root gerektirir rootsuz hiç bir şekilde kullanmaya çalışmayın. Kurduktan sonra root izin ister ok diyin internet bağlantınız açık olsun bu arada. Program daha sonra telefonunuzda yüklü olan oyunları bulacak ve ekranda gözükecek ekrandaki oyun simgesinden bağlanalım oyuna daha sonra oyundaki altın alma bölümüne girelim ve istediğimiz miktar altını alalım daha sonra google play ödeme seçemeği gelecek tamam diyelim büyük olasılıkla // Ödeme Başarılı Oldu// yazacaktır. Bağlantı yok hatası alırsanız programdan çıkın tekrar girin. Hepsi bu kadar.

ayrıntılı kullanım anlatımı için:

Google play store bağlantı hatası alanlar uygulamayı pasif duruma getirin yada root explorer gibi programlarla system/etc/ içine girip hosts dosyasını silmeniz yeterli. işlemi yaptiktan sonra cihazı yeniden başlatınız.

not:
bu program online uygulamaları ile çalışmaz

Ekli dosyalar

Tepkiler: federico2424, mtrhsts, mqeen ve 1 kişi daha
çok güzelmiş ya 40 saat modlu hileli uygulama apkları aramaktan bıkmıştım ama ne yazikki telefon garantili olduğundan root atmaktan çekiniyorum :/

messevim

Üye
Ben bizzat denedim. tüm online oyunlar da olmasa dahi bazı online oyunlar da işe yaramakta.

Mr.FSK

Üye
çok güzelmiş ya 40 saat modlu hileli uygulama apkları aramaktan bıkmıştım ama ne yazikki telefon garantili olduğundan root atmaktan çekiniyorum :/
Selamûn Aleyküm...
z4root adlı programı indir ve yükle.Sonra programa girip
temporary root seçeneğini işaretle sonra 1-2 dk bekle (tel ram'ine göre değişir) telefon kendini yeniden başlatacak sonra telefon açılınca rootlu olur.
Fakat sonra telefon yeniden başlarsa root kalkar
Root Atmaktan Korkma Korkarsan Bunu Kullan

Tepkiler: mehsevim

Ferzan

Üye
Teşekkürler

Tepkiler: yaren_dede
Freedom kullanırken dikkatli olunması gerekir bizzat bn freedom yüklediğim için 1 hafta play store u kullanamamıştım en sonunda çözdük sorunu

Konuda anlattığın bütün yolları kendi telefonumda denedim olmadı o yüzden dedim sadece. hatırlarsan seninle çözmüştük hatta bnim sorunu ?

Konu Sahibi
Konuda anlattığın bütün yolları kendi telefonumda denedim olmadı o yüzden dedim sadece. hatırlarsan seninle çözmüştük hatta bnim sorunu ?

ben anlatıığım şekilde çözdum geneldede bu şekilde sorun ortadan kalkıyor.
sen nasıl çözmüştün yazda konuda bulunsun lazım olur

ben anlatıığım şekilde çözdum geneldede bu şekilde sorun ortadan kalkıyor.
sen nasıl çözmüştün yazda konuda bulunsun lazım olur
Linksd programı ile play store u bulup tıkşıyoruz sonra sistem uygulaması yap diyoruz sonra tel. Restart atıyoruz işlem tamam.

Tepkiler: yaren_dede

bu gerçekten işe yarıyormu

Anil-D

Üye
teşekkürler konu bumu

Anil-D

Üye
bu bence uygulama çinçemi

Anil-D

Üye
abi senin cevren geniş türkce yaptırabilirmisin