Freebook Minibook 179tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
Freebook Minibook 179tl

[h=2]İşiniz sadece internet ile ama bilgisayar almak için düşük bütçeli bir ürün arıyorum diyorsanız işte yanınızdan hiç ayıramayacağınız Freebook 7'' karşınızda,sadece 0,65kg olan bu ürünle günlük
ihtaçlarınızı karşılar internete girip blog yazılarınızı yazabileceğiniz msn de konuşma facebook ve twitter gibi aktiviteleri rahatlıkla yapabilirsiniz.
Cpu ARM VIA WM8505
İşletim sistemi Windows CE 6.0 core
Bellek 128 ram
Hafıza 2GB flash HDD
Ekran 7'' digital ekran 800x480 pixels
Kablolu bağlantı 10/100m ethernet
Wireless 802.11b/g
Mouse touch pad
Usb port 1
Pil 1800 mah
Ağırlık 0,65kg
İşletim sistemi Windows CE Türkçe
Yüklü programlar office word,excel,msn,skype,mailbox
2 yıl garanti[/h]

mrt-06

mrt-06

Üye
işe yaramaz

mrt-06

mrt-06

Üye
arm li ce yerine windows 7 li atom dururken bence bu işe yaramaz sonuna kadar çevre dostu atom!!!!

EneSinan

EneSinan

Üye
yok ya 128'lik ram çok kasilir

ugur1000

ugur1000

Üye
arkadaşımda var çok saçma :) bunu alana kadar 150 tl ye navigasyon aleti alır win ce sine girer hemde navigasyon işimi görürüm ayrıca arkadaşımdaki çok ısınıyor ve 3 dk da açılıyor abuk subuk bişey yanında ofis var 3 saate bir sunum hazırlayamadık :)

futbol123

futbol123

Üye
arkadaşımda var çok saçma :) bunu alana kadar 150 tl ye navigasyon aleti alır win ce sine girer hemde navigasyon işimi görürüm ayrıca arkadaşımdaki çok ısınıyor ve 3 dk da açılıyor abuk subuk bişey yanında ofis var 3 saate bir sunum hazırlayamadık :)
150tl lik tablette internete nasıl giriceksin küçücük ekranda hemde? sunum vs.. değil internet için bu cihaz :)

mrt-06

mrt-06

Üye
eğer internette flashlı sitelere filan rahat giriyorsa al ozman

R.A.M

R.A.M

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5137218]
150tl lik tablette internete nasıl giriceksin küçücük ekranda hemde? sunum vs.. değil internet için bu cihaz :)
[/QUOTE]

Geçen shopping tv'de satılıyordu aynı fiyata adam netbook'a shoping tv'nin kendi sitesinni yazdı 15 dk sonra flan anca açabildi hepsiburada.com'daki yorumlarda pek iyi değil pek işe yarayacak birşey oldugunu sanmıyorum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kampanya sona ermiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...