FreeAir ile ücretsiz Wİ-Fi ağlarına erişin

Sponsorlu Bağlantılar

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
FreeAir ile ücretsiz Wİ-Fi ağlarına erişin
Wireless'ın, mobil cihazlarda yaygınlaşması, özellikle ülkemizde mobil internetin kullanımını ciddi oranda artırdı. Acil bir durumda, internet bağlantısına ihtiyaç duyduğunuzda, kullanıma açık hiçbir wireless ağı bulamamak wireless'ın en can sıkıcı durumu olsa gerek. Ancak artık sizin için koduz ağları sabırla tarayan ve bulduğunda da sesli olarak haber veren bir uygulama var.

FreeAir
, oldukça kullanışlı bir wi-fi aracı. Mobil olduğunuz anlarda bulduğu koduz wi-fi ağlarını haber vererek, hem hızlı hem de ücretsiz interneti kullanmanızı sağlıyor. Tabi sürekli wi-fi tarayan bir uygulama şarj konusunda ciddi sıkıntı yaşatacaktır. Bunun için de birçok seçenekle gelen uygulama ile hangi aralıklarla wi-fi kontrollerinin yapılmasını istediğinizi seçebiliyorsunuz.

NOT:Uygulamanın alarm sesini C:\FreeAir\alert.wav konumundaki dosya ile değiştirebiliyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: orhan972, ahenk2010, BURSABURGAZ ve 35 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler..

uA_abdül

uA_abdül

Üye
teşekkürler...

daffy

daffy

Üye
zaten wifi li telefonlarda bu özellik var hiç tek farkı alarm var diyosun hiç gerek olmayan bi program

• Beğen
Tepkiler: emirates16
ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekküler...

dj_fethi

dj_fethi

Üye
çok güzel de python for s60 programı eksik bende sen bulabilir misin...o olmadan çalışmıyor... help me please.........

sm3

sm3

Üye
n73 calısıyor mu acaba

Anwers

Anwers

Üye
sagol kardes emegine saglik...

mahser000

Üye
bencede

sersery22

Üye
çok güzel de python for s60 programı eksik bende sen bulabilir misin...o olmadan çalışmıyor... help me please.........

son versiyonunu ekledim...

xmerty

xmerty

Üye
Tsk bu pro işime yapar...

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
tsk.

karakule1500

Üye
n 78^De denedim olmadı genede eline sağlık dostum

macman

macman

Üye
emeine saglık.

xpeople

xpeople

Üye
zaten wifi li telefonlarda bu özellik var hiç tek farkı alarm var diyosun hiç gerek olmayan bi program
kardeşim free olanları buluyor diyor.okumadan niye konuşuyorsunki

soner_29

Üye
teşekkürler

berknet

berknet

Üye
güzel

brksdf

Üye
Tridentte çalışır mı bu ?

Üst Alt