Frank Rijkaard Servet Çetin'i sildi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Frank Rijkaard Servet Çetin'i sildi!

Frank Rijkaard Servet Çetin'i sildi!

Galatasaray'da yönetimin son 2 yılda başlattığı müthiş değişime Teknik Direktör Frank Rijkaard da ayak uydurdu.
Performanslarından memnun kalmadığı Nonda, Linderoth, Mehmet Güven, Yaser, Orkun, Volkan, Serkan Çalık, Alparslan ve Aydın Yılmaz’ı takımdan gönderen; Ayhan’ı da kulübeye mahkûm eden Hollandalı teknik adamın, hedefinde şimdi de Servet Çetin yer alıyor. Başarılı savunma oyuncusunu ilk kez Kayserispor maçında yedek kulübesine oturtarak herkesi şaşırtan Rijkaard’ın, geçtiğimiz aylarda yöneticilerle yaptığı transfer toplantısında kadrosunda Servet’i düşünmediğini açıkça söylediği ileri sürüldü.
YA RAKİBE, YA TACA
Stoper mevkiinde Servet’le birlikte Gökhan Zan, Emre Güngör ve Emre Aşık’ı, hatta zaman zaman Mehmet Topal ve Hakan Balta’yı görevlendirmesine rağmen, ara transfer döneminde yönetimden Lucas Neill’in transferini isteyen Hollandalı çalıştırıcının, Servet’le ilgili çok ilginç sözler sarf ettiği belirtildi. Servet’in topu oyuna sokamamasından şikayetçi olan Frank Rijkaard’ın “Avrupa’da bu tarz bir stoper kalmadı. Her defasında uzun toplarla çıkmaya çalışıyor, bunlarda da topu ya rakibe, ya da taca atıyor” ifadelerini kullandığı bildirildi. Rijkaard G.Saray’ın oynadığı son 5 maçın 3’ün de Servet’i kulübede oturttu.
 


arslansem

arslansem

Üye
Gözle görülen bi düşüş var Servet te.Özellikle A.Madrid maçında gereksiz hareketleri deli etti gerçekten.Emre Güngör ün maşallahı var hiç sırıtmıyor ;)
 
haltie

haltie

Üye
serveti oynatmadığında gördük.bence 1 defans oyuncusu takımın on numarası gibi oynamak zorunda değil servet çok iyi bir oyuncu bence düşüş var ama bu onun kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez
 
Cynical

Cynical

Üye
Emre Güngör'ün, Rijkaard'ın kafasındaki sisteme Servet'ten daha uygun olduğu sezon başından beri belliydi. Sakatlığını atlatıp Neill de takıma eklenince beklenen oldu. Şaşırmadım... Yalnız Emre Güngör'le de olmaz bu iş. Oraya sezon sonu yeni biri gelecektir, tabi Rijkaard kalacaksa... Bu arada Gökhan Zan nerelerde?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ismail
Cevap
3
Görüntüleme
403
phasan
tragedie
Cevap
21
Görüntüleme
920
arslansem
India
Cevap
0
Görüntüleme
980
India
tragedie
Cevap
4
Görüntüleme
522
RedColt


Üst Alt