Franco.Kernel updater yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Franco.Kernel updater yardım !
merhaba arkadaşlar..google play de gezinirken Franco.Kernel updater adlı bir program gözüme çarptı. bi bakayım dedim yorumları okudum. sanırım telefonun ayarlarıyla manuel bir şekilde oynama yapmam gerekiyormuş. hızlanması için.. program ingilizce ve ingilizcem kötü. ayrıca nasıl kullanacağımıda bilmiyorum.. sizce bu programı indireyim mi ? telefona bir zararı olur mu ? ve son olarak kullanımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
merhaba arkadaşlar..google play de gezinirken Franco.Kernel updater adlı bir program gözüme çarptı. bi bakayım dedim yorumları okudum. sanırım telefonun ayarlarıyla manuel bir şekilde oynama yapmam gerekiyormuş. hızlanması için.. program ingilizce ve ingilizcem kötü. ayrıca nasıl kullanacağımıda bilmiyorum.. sizce bu programı indireyim mi ? telefona bir zararı olur mu ? ve son olarak kullanımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler.
Telefonunda franco kernelin olması lazım htc sense için franco kernel varmı bilmiyorum

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: FK5896

furkey

Üye
Franco kernelleri olması lazım. Programları değil markaya telefona özeldir. Yani s3 için ayrı bir updater, note için ayrı bir updater gibi. İşine yaramaz yani...

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Franco kernelleri olması lazım. Programları değil markaya telefona özeldir. Yani s3 için ayrı bir updater, note için ayrı bir updater gibi. İşine yaramaz yani...
anladım, bilgi için sağolun. play de yorumları okumuştum telefonum 4 çekirdekli galaxy s3 ten bile daha fazla hızlandı yorumunu okuyunca hiçbirşeye dikkat etmeden direk konu açtım. bunun samsung a özel olduğunu bilmiyordum..

navti

navti

Üye
yedekleme yapmani tavsiye ederim :oke:

• Beğen
Tepkiler: FK5896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt