Şehriyar
Üye
Fragger v1.0.8
Google çevirisi:
Gereksinimleri: Android cihazı
İşletim Sistemi: Android 2.1 ve üstü (ICS çalışıyor)
Genel Bakış: ANDROID ŞU ANDA SMASH HIT OYUN! Fragger dünyası risk altındadır ve onun tüm düşmanları patlamak için sizin yardımınıza ihtiyacı var! Tüm düşmanları öldürmek ve 3 farklı Perks kilidini açmak için çekim yeteneklerini ortaya çıkarın! 370 zorlu düzeyleri ve 12 farklı dünyalara sahip, Fragger eğlenceli patlayan çok uzun saatler garanti! Bir kez olmak ve bombaatar uzman, Fragger oyun Miniclip kullanıcıların milyonlarca ile skoru çevrimiçi karşılaştırın.
TEMEL ÖZELLİKLER:
★ Şaşırtıcı grafikler
★ OpenFeint Lideri Kurulları ve Başarıları
★ Yerel + Küresel yüksek puan listeleri
Nasıl oynanacağını öğrenmek için ★ Etkileşimli Eğitimi
Bilgi bırakın:
Harita (lar) kilidini sonra * Ad-Free
* Kilitli öğeleri birini tıklayın ve unlock (bu da tüm diğer modlar kilidini olacak) bir harita seçin ve İndir e tıklayın (Eğer dosyaları (sdcard veya dahili) kaydetmek istediğiniz seçeneği seçin)
★ Kayıp Şehir
★ Planet X
★ Atlantis
★ HRCTIC Fırtına
★ Heart Attack
★ Korku Jille
★ Antik Çağ
★ Honey Bunny
★ Treasure Bay
★ Canavar Dash
★ Çubuk Adam
Not: Bazı haritaları gerçekten indirmek için biraz zaman alabilir, ben Lost City denedim ve çalışıyor.
[QR]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miniclip.fraggerfree&feature=search_result[/QR]
Google çevirisi:
Gereksinimleri: Android cihazı
İşletim Sistemi: Android 2.1 ve üstü (ICS çalışıyor)
Genel Bakış: ANDROID ŞU ANDA SMASH HIT OYUN! Fragger dünyası risk altındadır ve onun tüm düşmanları patlamak için sizin yardımınıza ihtiyacı var! Tüm düşmanları öldürmek ve 3 farklı Perks kilidini açmak için çekim yeteneklerini ortaya çıkarın! 370 zorlu düzeyleri ve 12 farklı dünyalara sahip, Fragger eğlenceli patlayan çok uzun saatler garanti! Bir kez olmak ve bombaatar uzman, Fragger oyun Miniclip kullanıcıların milyonlarca ile skoru çevrimiçi karşılaştırın.
TEMEL ÖZELLİKLER:
★ Şaşırtıcı grafikler
★ OpenFeint Lideri Kurulları ve Başarıları
★ Yerel + Küresel yüksek puan listeleri
Nasıl oynanacağını öğrenmek için ★ Etkileşimli Eğitimi
Bilgi bırakın:
Harita (lar) kilidini sonra * Ad-Free
* Kilitli öğeleri birini tıklayın ve unlock (bu da tüm diğer modlar kilidini olacak) bir harita seçin ve İndir e tıklayın (Eğer dosyaları (sdcard veya dahili) kaydetmek istediğiniz seçeneği seçin)
★ Kayıp Şehir
★ Planet X
★ Atlantis
★ HRCTIC Fırtına
★ Heart Attack
★ Korku Jille
★ Antik Çağ
★ Honey Bunny
★ Treasure Bay
★ Canavar Dash
★ Çubuk Adam
Not: Bazı haritaları gerçekten indirmek için biraz zaman alabilir, ben Lost City denedim ve çalışıyor.
[QR]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miniclip.fraggerfree&feature=search_result[/QR]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız