FP2 ile İlgili Bir Resim Daha Buldum Galiba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
FP2 ile İlgili Bir Resim Daha Buldum Galiba

Was just doing a round of Nokia Developer (mainly looking for any indication of PR 1.3) and stumbled across what is known as the Symbian UI Improvements project. What it is, is a community effort to bring various ideas together, regarding ways to improve Nokia Belle (most likely FP2).
Apparently Nokia is aware of the thread, as it was one of the Featured Posts recently. There are some very nice concepts, ranging from the way you unlock a device (using gestures and patterns) to subtle changes in the homescreen (such as what is pictured above).
If you have a few design suggestion you want to share, I recommend venturing over and adding your concepts and thoughts there.

Kaynak:mynokiablog.com

Evet arkadaşlar resim widewallpaper ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

doctorrr

doctorrr

Üye
:hmmm yalnız çeviri tam bir facia :aha:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

ridoan

Üye
nokia developer sitesinde arayüz geliştirme için yapılan ve haftanın projesi olarak öne çıkmış bir proje. nokia developer da okumuştum.
Not: bir dahaki sefere orjinal dili koyarsan emin ol daha fazla kişi anlar. google çeviri berbat edip bırakmış çünkü. isteyen zaten google dan çevirir

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
    Konu Sahibi
nokia developer sitesinde arayüz geliştirme için yapılan ve haftanın projesi olarak öne çıkmış bir proje. nokia developer da okumuştum.
Not: bir dahaki sefere orjinal dili koyarsan emin ol daha fazla kişi anlar. google çeviri berbat edip bırakmış çünkü. isteyen zaten google dan çevirir

Orjinal dili ekledim :oke:

Lumisland

Lumisland

Üye
Androiddeki gibi yapılıcak sanırım 2 ekrana bir resimi bölecek.

cyber

cyber

Üye
bu bi fotoğrafı iki ekrana yaymış android deki gibi

Lumisland

Lumisland

Üye
3 ekrana da yayabiliyormuş. Acaba şu göstermedikleri widgetlar neler :hmmm

CcezaA

Üye
fp2 tam tarihi bellimi dostlar?

erollcelik

erollcelik

Üye
Bu gün teknosada galaxy s 3 kontrol ettim. Kim ne derse desin muhteşem bir cihaz.Bir telefonda görsellik çok önemli ve umarım nokianın bu yeni güncellemeleri bu ihtiyacı giderecek boyutta olur.Çünkü bu gün orada bu cihazdan en az 20 kişi aldı.Nokia standı ise sinek avlıyordu.Hareketli duvar kağıtları ve efektler telefona bambaşka bir hava katıyor.

kaavkw

Üye
Nokia Developer'da haftanın ya da ayın projesi seçildi, sadece bir teklif bu kesin yapılacak diye bir şey ya da üstünde çalışmaların olduğuna dair bir açıklama yok. Büyük ihtimalle tembel Nokia geliştiricileri de yapmaz zaten. :D

tempestshine

tempestshine

Üye
güzel ;)

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu gün teknosada galaxy s 3 kontrol ettim. Kim ne derse desin muhteşem bir cihaz.Bir telefonda görsellik çok önemli ve umarım nokianın bu yeni güncellemeleri bu ihtiyacı giderecek boyutta olur.Çünkü bu gün orada bu cihazdan en az 20 kişi aldı.Nokia standı ise sinek avlıyordu.Hareketli duvar kağıtları ve efektler telefona bambaşka bir hava katıyor.

Konuyla alakası nedir bu yazdığının? üstelik s3 dediğin yeni bir telefon insanlar her yeni çıkana öyle üşüşürler merak işte, aynı şekilde Lumia'lar yada 808 gelince Nokia standında da olur merak etme.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
Konuyla alakası nedir bu yazdığının? üstelik s3 dediğin yeni bir telefon insanlar her yeni çıkana öyle üşüşürler merak işte, aynı şekilde Lumia'lar yada 808 gelince Nokia standında da olur merak etme.
aynen hele 41 megapikseli bir duysunlar...

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde eğer bole bişiler yaparlarsa ve bolede devam ederse nokia symbianı bırakması ozellikle bu kadr gelişmş bi durumda yazık olur ama sunu diyem nokia wpden ilişkisini bozacak sonra belleden bir yardırak of ozamn belle nekadar gelişir düşünmek istemiyorum ama bole devam ederse androiden hiç bir farkı kalmayacak ve google diyecek anyı arayüz özellikler aynı ama donanım ve optimizasyon bole yapılır diyerek kapak edecek bence :D

efeler12

efeler12

Üye
Bu resimler bayadır var zaten nokia bazılarını yapıyor. Telden linki kopyalayamadım . Google a belle redesigned yazın. Mynokiablog sitesine girin. Orda developer site adresi var bunun gibi resimleri orda görebilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt