Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fp2 deki İşe yaramayan kaydırma çubuğu
Sponsorlu Bağlantılar
askop
Üye
Konu Sahibi
Fp2 deki İşe yaramayan kaydırma çubuğu
Belle refresh de kullanabildiğimiz kaydırma çubuğunu fp2 ve ya fp1 de neden yok yani tuttuğumuz zaman kaydırmıyor menüyü müzik çalardaki gibi ..
siegfried
Üye
.. bu soruyu Nokia'ya sormak lazim !
manolyam63
Üye
bence de...
MaxipmaN
Üye
sizde güncelleme bizde kullanışlılık var
sinanadsoy
Üye
kaydırma çubuğu derken?
asigsasi
Üye
fp2 de kaydırma çubuğu yokmu ne istiyorsun anlamadım
askop
Üye
Konu Sahibi
Menüye girdik diyelelim telin sağ kısmında küçük kaydırma çubuğu işte sadece refresh te var
herşey bitti tek sorunumuz oydu zaten sağol, hemen nokiaya iletelimde düzeltsinler(!)
catdog136
Üye
eğer o resimdeki kısım ise cfw refreshlerdede kaldırıyorlar o çubuğu, çok rahatsızlık verici birşey
askop
Üye
Konu Sahibi
Evet işte o çubuk nokia 500 üm de kaydırıyom bi alışkanlık oldu 603 ü mü kullanırsam kaymıyo sıkıntı yaratıyo baya acaba nokia ya mail atsam düzelltirlermi ??
Plesk234
Üye
millet o çubuktan nefret ediyor.
asigsasi
Üye
telefon hacklı ise kinetix kaydırma modu var ufak bir dokunuşla sayfanın en altına veya en üstüne hızlı bir şekilde çıkarsın
askop
Üye
Konu Sahibi
Neyse artık arkadaşlar yorumlar için sağolun
- - - Eklendi - - -
Neyse artık arkadaşlar yorumlar için sağolun
kerzakov
Üye
KARDEŞİM SEN NOKIA 808 PÜRÜVİEW DEN MEMNUNMUSUN BEN DE 1 AY ÖNCE BU TELFDN ALDIM BAZEN MENÜ DE SIKIŞMA OLUYOR ONUN HARİCİNDE FENA DEĞİL İYİ BİR TELFN..Teşekkürler..