FP1'in orjinal teması

Sponsorlu Bağlantılar

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Page Not Found yazıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
bende acılıyor o adresi kopyala

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
anil41kocaeli kardeş bu bembeyaz bi tema ben siyah fp1 orjinal temasını arıyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Ekli dosyalar

Anil-D

Anil-D

Üye
23 kb kaç tane icon vardır acaba içinde

- - - Eklendi - - -

tamam by by

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş gene aynı gri orjinalinden farksız.Telefon hacklı değil ondan galiba.

yaren_dede

yaren_dede

Üye

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım aynı.

- - - Eklendi - - -

anil41kocaeli yazmış ya nokia evolve light beta diye bi link var o temanın arka planını ve alttaki butonların yerini siyah yapabilir misin

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yaptım aynı.

- - - Eklendi - - -

anil41kocaeli yazmış ya nokia evolve light beta diye bi link var o temanın arka planını ve alttaki butonların yerini siyah yapabilir misin

biraz bekle bakayım

- - - Eklendi - - -

bu sefer oldu heralde yukle bakalım

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sağol emeğin için ama seçenekler varya sağ altta basınca açılıyor o liste beyaz sonra o yukardan aşagıya sürükledigimiz wifi bluetooth vb. olan ekranda beyaz bide yazılarıda siyah yapmışsın siyah arkaplan olunca okunmuyor.Neyse genede sağol.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Kardeş sağol emeğin için ama seçenekler varya sağ altta basınca açılıyor o liste beyaz sonra o yukardan aşagıya sürükledigimiz wifi bluetooth vb. olan ekranda beyaz bide yazılarıda siyah yapmışsın siyah arkaplan olunca okunmuyor.Neyse genede sağol.

ind ve adelino temalarını dene 1700 ikon 1600 ikon civarında temalarda ikon var :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

sen siyah arka plan istiyordun bende arka planları siyah yaptım yani başka birşeyini değiştirmedim. sen uygun bir tema bul ben gerisini hallederim bu temanın işi uzun yaparım ama biraz uğraştırır o yuzden fazla iş çıkartmayacak bir tema bulursan hallederiz :)

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
asigsasi sağol deneyeceğim.

- - - Eklendi - - -

yaren_dede bir tema buldum tam istediğim gibi orjinal fp1 gibi ama klavyesi ve galerisi hala gri bu temayı versem siyahlaştırabilir misin galeri ve klavyeyi ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
asigsasi sağol deneyeceğim.

- - - Eklendi - - -

yaren_dede bir tema buldum tam istediğim gibi orjinal fp1 gibi ama klavyesi ve galerisi hala gri bu temayı versem siyahlaştırabilir misin galeri ve klavyeyi ?

klavye olumsuz duvar kağıtlarını siyah yapabilirim

MaxipmaN

Üye
ya iyi de istediğin temayı yüklesen bile fp2 de gri görünüm değişmiyordu ki

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben buldum bi tane tam istediğim gibi işte ama sadece klavye ile galerisi gri.Neyse buna da şükür.Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar sağolun teşekkür ederim.

asigsasi

asigsasi

Üye
ancak evols cfw yüklersen orjinal tema da değişir

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
onu yüklemek için hacklemek gerekiyor galiba.Hackede pek sıcak bakmıyorum

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

asigsasi

asigsasi

Üye
hack ile alakası yok üzerinde oynama yapılmış yazılım yüklemen gerekli tabi hack ten daha uğraştırıcı bi iş

Plesk234

Üye
Symbian Yazılımını Cfwsiz Kullanmak Savaşa Silahsız gitmek demektir. Yane cfwsiz olmaz + Flaş atmayı öğren ilerde lazım olacak sana :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Üst Alt