Fp1 Video (multitasking şov :) 53 uygulama :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Fp1 Video (multitasking şov :) 53 uygulama :)
[video=youtube_share;Lq5oAmcQ4bA]http://youtu.be/Lq5oAmcQ4bA[/video]

arkadaşlar hd olmasına rağmen kötü oldu ama idare edin :)

ram blowdan 53 apps yazısını görebilrisiniz :):) (alttaki video)
[video=youtube;gJTNptQdarM]http://www.youtube.com/watch?v=gJTNptQdarM&feature=youtu.be[/video]

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Korsan video diyo malesef :S

Polymath

Polymath

Üye
Video yüklenememişş. Bozuk

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
ben izliyorum .s

---------- Eklendi @ 00:04:09 ---------- Yazıldı @ 00:03:31 ----------

şimdi bakın arkadaşlar

Polymath

Polymath

Üye
tamam açıldı bende ızlıyorum

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tamamdır ;)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
:) rica

idris-tolar

idris-tolar

Üye
iyi güzelde izlemek için kafamızı sağamı cevirelim...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mantıklı :D şuan mobilşm göremiyorum ama emeğine sağlık :tşk:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
teşekkürler arkadaşım baya merak etmiştim :)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
SilentOne

SilentOne

Üye
güzel bişi

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Açık Uygulamalar: Harikulade görsel olmuş.. Aynı N9 daki gibi açık uygulamanın tamamı görsel olarak görünüyor ve belledeki gibi kutucuk içinde değil tamamen pnceresiz ve boşlukta.. gerçekten çok beğendim olabilecek en iyisini yapmışlar..

Menüdeki Kasma: Menüde kasma yok ama menünde fazla uygulamada yok zaten sıfır telefonda kasma olmuyor menüye 10-15 uygulama eklenince kasmaya başlıyor. Bunu senin videondan tam verimli görememiş olsamda gelen yorumlar kasmanın ahalledilmiş olduğu yönünde.. En çok beklediğim giderilmesi gereken problem benim.. İnşallah denildiği gibi giderilmiştir..

Tarayıcı: İyileşme var kesinlikle site tam yüklenmeden yakınlaştırma yapmak çok zor oluyodu yeni tarayıcıda biraz rahatlamış sanki..ama budur diyemeyiz tabiki..

Görsellik: Pencere yapıları gayet hoş olmuş ama efektler için söylenecek bişe yok.. Özel efektlerin yerini nokianınkiler tutamaz imkanı yok.. Ben özel efektlerimin hazzını bu orjinalin basit haliyle değişmem..

Duvar Kağıdı Değiştirme: Normalde galeride gözükmemesine rağmen duvar kağıdı değiştirme ekranında çıkananlamsız sistem ve programların resimleri gerçekten sinir bozucu.. Eğer bunu halletmişlerse bravo (Anna ilk geldiğinde hepimiz oyun seslerinin müzik çalara gelmesinden şikayetçiydik anna v2 de düzeltildi.. Şimdide resimler başa bela oldu inşallah dediğin gibi fp1 de de bu düzelmiştir..)

Fp1 deki can alıcı işime yarayacak yenilikler bunlar benim.. Yani fp1 pek çok beklentimi karşılıyor.. N8'ime bunlar gelsin gerisini istemem.. Kırpılırsa kırpılsın bunlara dokunmasınlar oyarım :D

---------- Eklendi @ 03:16:53 ---------- Yazıldı @ 03:12:08 ----------

video için ayrıyetten çok teşekkürler DenizhaNq

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Açık Uygulamalar: Harikulade görsel olmuş.. Aynı N9 daki gibi açık uygulamanın tamamı görsel olarak görünüyor ve belledeki gibi kutucuk içinde değil tamamen pnceresiz ve boşlukta.. gerçekten çok beğendim olabilecek en iyisini yapmışlar..

Menüdeki Kasma: Menüde kasma yok ama menünde fazla uygulamada yok zaten sıfır telefonda kasma olmuyor menüye 10-15 uygulama eklenince kasmaya başlıyor. Bunu senin videondan tam verimli görememiş olsamda gelen yorumlar kasmanın ahalledilmiş olduğu yönünde.. En çok beklediğim giderilmesi gereken problem benim.. İnşallah denildiği gibi giderilmiştir..

Tarayıcı: İyileşme var kesinlikle site tam yüklenmeden yakınlaştırma yapmak çok zor oluyodu yeni tarayıcıda biraz rahatlamış sanki..ama budur diyemeyiz tabiki..

Görsellik: Pencere yapıları gayet hoş olmuş ama efektler için söylenecek bişe yok.. Özel efektlerin yerini nokianınkiler tutamaz imkanı yok.. Ben özel efektlerimin hazzını bu orjinalin basit haliyle değişmem..

Duvar Kağıdı Değiştirme: Normalde galeride gözükmemesine rağmen duvar kağıdı değiştirme ekranında çıkananlamsız sistem ve programların resimleri gerçekten sinir bozucu.. Eğer bunu halletmişlerse bravo (Anna ilk geldiğinde hepimiz oyun seslerinin müzik çalara gelmesinden şikayetçiydik anna v2 de düzeltildi.. Şimdide resimler başa bela oldu inşallah dediğin gibi fp1 de de bu düzelmiştir..)

Fp1 deki can alıcı işime yarayacak yenilikler bunlar benim.. Yani fp1 pek çok beklentimi karşılıyor.. N8'ime bunlar gelsin gerisini istemem.. Kırpılırsa kırpılsın bunlara dokunmasınlar oyarım :D

---------- Eklendi @ 03:16:53 ---------- Yazıldı @ 03:12:08 ----------

video için ayrıyetten çok teşekkürler DenizhaNq
bende yorum ve değerlendirmen için çok teşekkür ederim :)
menüde kasma da cidden kalkmış gibi gözüküyor çünkü formattan sonra bile sıfır halinde ufak takılmalar yaşanıyordu suan hiç bişey yok. bide haritalar güncellemesini falan görmüyor. resimler de düzelmiş gözüküyor :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşim yeni izleme imkanı buldum eline sağlık herşeyi göstermişsin :)

Uqur5445

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt