Fp1 multitasking (SORUNLAR GİDERİLMİŞTİR)

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
galiba bir onu port edemediler diye duydum

Febris

Febris

Üye
C6-01 e hazırlamıyor ki :) ondan bize yaramıcak :D hazırlasa ben test yaparım ama yapan yok .

papakudioflu

papakudioflu

Admin
İşe yarayacağını sanmam niye diye sorarsan kimse elinde olmayan telefona yazılım yappmaz ;)

madness c6-01 belle çıkmadan çok ugraşmıştı yapabilmek için sende testerlar arasındaydın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Beyler bu taylorun cfw sinde tarayıcı bazen kendiliğinden kapanıyor mu? Ben 701 de çok yüklenince kapanıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tarayıcı o kadar da iyi değil bende günde 2 3 defa kendiliğinden kapanıyo yazılımı tekrar yüklicem belki düzelir

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Bırak ya :) | bu arada görev yöneticisini kişisel olarak hazırladığım CFW me ekledim sorunsuzdur :)
sorunsuz olduğunu onaylaman güzel. hele kendi cfw ni yapman daha güzel (zaten kendim denemeden asla paylaşım yapmıyorum ;) )

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Yükledim sorunsuz. Müzik çaları arıyorum şimdide. Bulabilen varsa özel mesaj atabilir mi ?

Febris

Febris

Üye
Yükledim sorunsuz. Müzik çaları arıyorum şimdide. Bulabilen varsa özel mesaj atabilir mi ?
Müzik çalar da türkçe karakter sorunu var birazda olsa şimdi çalınıyor yerine Çimdi Çalıyor yazıyo :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Müzik çalar da türkçe karakter sorunu var birazda olsa şimdi çalınıyor yerine Çimdi Çalıyor yazıyo :D

Evet ya buldum. Öyle. Sevmedim. Yenisinin çıkmasını bekliyorum artık.

ANIL

ANIL

Admin
Bende flash atıcaktım şimdi neyse.. karakter sorunu en sevmediğim şey zaten

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt