Fp1 multitasking (SORUNLAR GİDERİLMİŞTİR)

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
süper fikir abi :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
şuan kendi hazırladığım core dosyasını upload ediyorum isteyen kısa bi süre sonra onu da kullanablir

edit: isteyen rofs3 e de ekleyebilir fakat core dosyasını calibre etmezseniz telefon açılmaz ben o yüzden bilmeyenler için core dosyasını upload ediyorum elinizdeki core dosyası ile değiştirip flashlamanız yeterli

---------- Eklendi @ 15:57:34 ---------- Yazıldı @ 15:31:25 ----------

Core dosyası ilk mesaja eklenmiştir güle güle kullanın..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ben denedim olumlu reset atmıyor

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
eline sağlık kardeşim C7 olumlu Rofs3 attım işlem tatam süper oldu .. sıra yeni müzik çalar ve browserde :D :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Siscontents'le paketledim olmuyo hata veriyo :D Şimdi tekrar flash at falan gözüm almıyo :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık kardeşim C7 olumlu Rofs3 attım işlem tatam süper oldu .. sıra yeni müzik çalar ve browserde :D :D
rica ederim kardeşim. müzikçalar ı belco2 yapmıştı eğer ondan bahsediyosan forumda var onu da rofs3 veya rofs2 ye atablirsin.

Dostnametr

Üye
Muzik playerla birlikte çalışmıyor mu bu.Core , rofs2 , rofs3 hepsine attım ancak yeni portlanmış müzik çaları çalıştıramadım bu yeni multitasking ile.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Muzik playerla birlikte çalışmıyor mu bu.Core , rofs2 , rofs3 hepsine attım ancak yeni portlanmış müzik çaları çalıştıramadım bu yeni multitasking ile.
denemedim ama bi sorun çıkmaması gerek. dosyaları tekrar kontrol edebilir misin?

Dostnametr

Üye

denemedim ama bi sorun çıkmaması gerek. dosyaları tekrar kontrol edebilir misin?

Dosyalar doğru.3 kere ard arda flash attım müzik çalar çalışmadı multitasking ile.hiç açılmıyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalar doğru.3 kere ard arda flash attım müzik çalar çalışmadı multitasking ile.hiç açılmıyor.
peki biraz bekleyin ben bi bakayım çalışmıyo olabilir çünkü denemedim daha önce

---------- Eklendi @ 23:00:19 ---------- Yazıldı @ 22:41:49 ----------

modlarda bir problem yok şimdi denedim ikisi aynı anda çalışıyo burdki rofs3 dosyasını ve ilk mesajdaki core dosyasını kullan 2 dk önce flaş attım sorunsuz

Dostnametr

Üye
peki biraz bekleyin ben bi bakayım çalışmıyo olabilir çünkü denemedim daha önce

---------- Eklendi @ 23:00:19 ---------- Yazıldı @ 22:41:49 ----------

modlarda bir problem yok şimdi denedim ikisi aynı anda çalışıyo burdki rofs3 dosyasını ve ilk mesajdaki core dosyasını kullan 2 dk önce flaş attım sorunsuz

Problemin kaynağını buldum.İçerisinde Türkçe olmayan müzik player dosyalarını kullanmışım o yüzden açmıyormuş.

Sanada zahmet verdim Teşekkür ederim.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Problemin kaynağını buldum.İçerisinde Türkçe olmayan müzik player dosyalarını kullanmışım o yüzden açmıyormuş.

Sanada zahmet verdim Teşekkür ederim.
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. güle güle kullanın

cyber

cyber

Üye
multitasking i sis haline dönüştüremez misiniz ya da muzik player ı

Febris

Febris

Üye
Yorumları okumadım ama Tarayıcıyıda alabiliyomuyuz?

Üst Alt