Fp1 multitasking (SORUNLAR GİDERİLMİŞTİR)

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar rofs klasörü nerde oluyor. yardımcı olurmusunuz :/

Dostnametr

Üye
Daily de herkes reset attığını söylüyor telin.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar rofs klasörü nerde oluyor. yardımcı olurmusunuz :/
rofs 2 klasör değil yazılım dosyalarından bir tanesidir yapmanız gereken nokia cooker ile dosyaları rofs2 ye atıp teli tekrar flashlamak http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-dahili-hack-islemi-konu-anlatimi-602506.html bu konudakileri yapın sorunsuz şekilde hallolur

---------- Eklendi @ 14:40:26 ---------- Yazıldı @ 14:39:26 ----------

Daily de herkes reset attığını söylüyor telin.
evet atıyodu bende de sonradan düzeldi nasıl olduysa. hataların olması doğal bikaç güne düzeltirler merak etmeyin

TheMadness

TheMadness

Üye
bende olmadı reset.

karasahinemre

Üye
madness şu an senin telde yüklü yazılımı upload etsene

karasahinemre

Üye
tele haftalardır flash atıcam 1.0+ tan sonra ses çıkmadı senden :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
madness güzel bi çalışma beklyoruz senden dostum :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ms nerd in açıklamasına göre lumia pureview serisinde 41mp sensör kullanılmadan pureview teknolojisi n8in 12mp kamerasına entegre edilerek kullanılacak diyor yani pureviewin çalışma sistemi ve dosyaları ayıklanırsa n8 e port edilebilir

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Bizdeki görev yöneticisinden pek farkı yok gibi geldi bana. Parmak hareketi ile bu hale getiriliyor sandım ben.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler. Bizdeki görev yöneticisinden pek farkı yok gibi geldi bana. Parmak hareketi ile bu hale getiriliyor sandım ben.
uygulamalar tam ekran olarak gösteriliyo artık tek fark bu

Febris

Febris

Üye
C6-01 e hiç cfw çıkmıyo artık ya :/

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
ms nerd in açıklamasına göre lumia pureview serisinde 41mp sensör kullanılmadan pureview teknolojisi n8in 12mp kamerasına entegre edilerek kullanılacak diyor yani pureviewin çalışma sistemi ve dosyaları ayıklanırsa n8 e port edilebilir

mükemmel birşey olur eğer bunu yaparlarsa.

Takipçi Satın Al

Üst Alt